Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7-13/5

Εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας.



Στις 8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Στις 9 ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο στον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Στις 12 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο σε εξάγωνο στον Κρόνο στους Ιχθύς, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα. Στις 13 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο στον Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα ιδανική για συνεργασίες, ενώ δεν θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.

 

ΚΡΙΟΣ: Για να βρείτε διεξόδους στα επαγγελματικά σας σχέδια κινηθείτε έξυπνα. Προγραμματίστε τα επιμέρους βήματά σας, μια που οι οικονομικές και οι επαγγελματικές βάσεις που θέλετε να βάλετε απαιτούν υπομονή και επιμονή. Για να εντοπίσετε τα σημεία της σύμπνοιας ή της εχθρότητας εκ μέρους των ατόμων που συναναστρέφεστε, καλό είναι να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το επιτηδευμένο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δοκιμάστε για μια φορά να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με βάση το συναίσθημα, αφού δεν μπορείτε να τα λύσετε με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής. Πρωτεύει να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε τα ταλέντα που διαθέτετε, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χαθείτε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς. Αυξάνεται περισσότερο η διαίσθησή σας και τη βοηθάει να είναι πιο αποκαλυπτική για τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας. Οι άνθρωποι που θα σας περιβάλλουν, θα σας δείχνουν την αγάπη τους με όμορφο και γλυκό τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύπτοντας ότι είναι διαφορετικές από τις δικές σας, θα προφυλαχθείτε από απογοητεύσεις. Σαφώς πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και να βάλετε όρια σε αυτά που δίνετε ή σε αυτά που απαιτούν οι άλλοι από εσάς. Με σωστή συμπεριφορά και ορθή έκφραση συναισθημάτων τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές.

 

ΛΕΩΝ: Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δεν θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Θυμηθείτε να μην το παρακάνετε, γιατί έχουν και οι άλλοι ανάγκη από ζεστασιά και φροντίδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης που θα σας πιάνει κάποιες στιγμές, να σας κάνει να φανείτε στα μάτια των άλλων εγωκεντρικοί ή αδύναμοι. Στη σχέση με τον σύντροφό σας αρχίστε να είστε πιο προσγειωμένοι για να ξεπεράσετε τα προβλήματα, αλλά και για να τον γνωρίσετε καλύτερα. Ο κοινωνικός περίγυρος θα μεγαλώσει και η ανάγκη σας για ελευθερία και διασκέδαση, δεν θα σας επιτρέψει να κλειστείτε στο σπίτι.

 

ΖΥΓΟΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά. Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και όσοι βρίσκεστε ένα βήμα πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές, βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστική για να νιώσετε ακόμα πιο φρέσκοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα. Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας, είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Αποφύγετε αντιθέσεις και καυγάδες στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο. Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι’ αυτό να προσέχετε πού μιλάτε για τα σχέδιά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε τη σχέση σας, να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και κυρίως να καταλάβετε τις ιδιομορφίες του χαρακτήρα του συντρόφου σας αλλά και του δικού σας. Αρχίστε να γίνεστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις για εξόδους ή εκδρομές που θα σας απομακρύνουν από την καθημερινότητα και βιώστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή όπως φαίνεται σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι φίλοι, μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που θα ακούτε, εκτός να δεν έχετε σκοπό να προστατέψετε τη σχέση σας. Κρατήστε τα οικονομικά μακριά από την ερωτική σας ζωή. Ακόμα και αν ο σύντροφός σας αναμιγνύεται στα δικά σας, εσείς φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από τα δικά του, γιατί όχι μόνο θα περιπλέξετε τα πράγματα, αλλά θα βρεθείτε και ζημιωμένοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να κάνετε διασυνδέσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη. Συζητήστε τα πάντα με τους συνεργάτες σας παραμερίζοντας τυχόν προκαταλήψεις, καθώς οι συνεργασίες σας μπορούν να αποδώσουν μόνο αν είναι ισότιμες. Προσεγγίστε τους άλλους με κατανόηση, γιατί σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν κρίσιμο σημείο θα αποτελέσουν οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω του καθενός.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία