Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 10 Μαΐου

Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε



ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο σας και μοιραστείτε τον χρόνο και τις εμπειρίες σας, για να αποκτήσετε μεγαλύτερα ενδιαφέροντα. Δείξτε όση υπομονή μπορείτε και μη θεωρείτε τίποτα από όσα γίνονται ή βλέπετε δεδομένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα πετύχετε περισσότερα. Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δεν σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμά το θάρρος της γνώμης σας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας, για να πάρετε με αυτόν τον τρόπο θετική ενέργεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους, απλώς αμυνθείτε.

 

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με τον σύντροφό σας. Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί, φροντίστε να επανέλθετε σε λογικά πλαίσια. Εάν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες. Μη δώσετε συνέχεια στην αρνητική συμπεριφορά φίλου σας που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε στον σύντροφό σας τη στήριξη και τη βοήθεια που περιμένει από εσάς, τώρα που έχει ανάγκη να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από το να στηρίζεστε σε όνειρα, σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε που σας οδηγεί η κοινή σας πορεία. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι, δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής, θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department