Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/5

Μετανιώστε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε



Στις 16 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ταύρο, φέρνοντας στο προσκήνιο ευκαιρίες παλιές και νέες που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν και να αποδώσουν νέους καρπούς. Η επικοινωνία σας θα κυλάει άνετα, αλλά εσείς θα ψάχνετε το κάτι παραπάνω αφού θα αναζητάτε ποιότητα και διαφορετικές κουλτούρες. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε για να μη δώσετε λάθος εντύπωση στον κύκλο σας και απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα χρειάζεστε. Στις 17 ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο και ο επαγγελματικός σας τομέας αρχίζει να ανθίζει και να αποφέρει θετικά αποτελέσματα και απολαβές. Η τύχη θα είναι συνοδοιπόρος σας, ενώ οι πιέσεις θα μειωθούν αισθητά και θα μπορείτε να κινείστε στους δικούς σας ρυθμούς. Εξασφαλίστε την προσωπική σας ησυχία, κρατώντας μακριά άτομα που ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα υπάρξουν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες, οπότε δώστε τέλος σε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω χωρίς νόημα. Στις 19 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ό,τι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στον χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές ή απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 21 ο Άρης περνάει στον Λέοντα, αυξάνοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Μειώνονται οι περιορισμοί που δεχόσασταν, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Στις 21 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.

 

ΚΡΙΟΣ: Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά. Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο. Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε. Προσέξτε τους γύρω σας ώστε να μην επεμβαίνουν αρνητικά στα επαγγελματικά σας σχέδια, τώρα που είναι η στιγμή για αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Γεγονότα στο περιβάλλον του σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Μη ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια. Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων αλλαγών. Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να κινείστε πιο άνετα και να μη μένετε προσκολλημένοι στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με εξυπνάδα και διπλωματία. Προχωρήστε σε αυτά που πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, έστω και αν κάποιες από τις φιλοδοξίες σας δεν είναι υλοποιήσιμες. Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή επικοινωνία με το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μην κάνετε άσκοπες ή ανούσιες κινήσεις. Εξετάστε τις αδυναμίες σας για να μη σας δημιουργήσουν εμπόδια. Τώρα που θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της δημιουργικότητάς σας, φροντίστε οι συνεργάτες σας να είναι παρόντες στην παρουσίαση των σχεδίων σας. Ο λόγος που είστε ακατάστατοι στα οικονομικά σας είναι η πίεση που αισθάνεστε.

 

ΛΕΩΝ: Αρχίστε να βλέπετε τη ζωή πιο απλά, ώστε να αποφύγετε προστριβές με τους γύρω σας. Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αποφύγετε τις ανακατατάξεις στη ζωή σας, μιλήστε για να μετριάσετε τις δυσκολίες. Ασχοληθείτε κυρίως με πρακτικά θέματα που θα σας είναι πιο εύκολα, καθώς οι φόβοι που θα σας εμφανιστούν αν τους αφήσετε ανεξέλεγκτους θα είναι καταστροφικοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρόλο που επαγγελματικά πηγαίνετε πολύ καλά, αγνοείτε τις προσωπικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να περνάτε δύσκολες στιγμές. Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σας χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας. Είστε θετικά άτομα αλλά χρειάζεται να δείχνετε προσοχή όταν παίρνετε αποφάσεις λόγω της υπεραισιοδοξίας σας, γιατί δεν είστε έτοιμοι για να αλλάξετε πορεία.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε αρκετά υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε καινούριους δρόμους ή σε χαοτικές σχέσεις. Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας. Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ό,τι χτίζατε τόσο καιρό. Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Αν δεν μάθετε να ακούτε, η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα. Μετανιώστε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε. Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους. Η βδομάδα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν. Ίσως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώστε τους τη βδομάδα. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε το μπελά σας. Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα. Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δεν θα μπορέσετε να τους καταλάβετε. Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος. Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας. Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας. Χρησιμοποιείστε τη δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή