Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/5

Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα



Στις 22 ο Ήλιος στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας. Στις 23 ο Άρης στον Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας. Στις 26 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ασχοληθείτε με ό,τι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Στις 28 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, προκαλεί προστριβές και εντάσεις που δύσκολα θα κοπάσουν αν δεν μάθετε να οπισθοχωρείτε και να αφήνετε και μια κουβέντα να πέσει κάτω.

 

ΚΡΙΟΣ: Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας. Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας. Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις φαίνεται να σας είχαν καθηλώσει σε έντονους προβληματισμούς, που με τη σειρά τους μπλόκαραν τη δυνατότητά σας να πάρετε ξεκάθαρα κάποιες αποφάσεις και να κινηθείτε σε πιο σωστές κατευθύνσεις. Όμως, σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα αρχίσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο ζωντανοί στην καθημερινή σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να μπορέσετε να επανατοποθετηθείτε σωστά στις εξελίξεις, και να εκτιμήσετε με περισσότερη σαφήνεια σε πιο σημείο της πορείας που έχετε χαράξει βρίσκεστε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διακρίνετε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας και να ξεκαθαρίσετε πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας. Θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ό,τι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις να φέρουν κάποια εμπόδια, όμως, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε.

 

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα αφορούν συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ασάφεια και εν μέρει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες και απαιτείται να ρίξετε περισσότερο βάρος στα δεδομένα που θα πρέπει να προσεχτεί τώρα. Αποφύγετε να εκθειάσετε τα προσόντα σας στον εργασιακό χώρο, γιατί θα χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα κύρους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λύστε εκκρεμότητες ή να αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος. Παράλληλα ο συναισθηματικός τομέας, θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές. Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας σπρώξει σε δυναμικές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείτε στην πορεία.

 

ΖΥΓΟΣ: Καινούριες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σημαντικό σας στόχο. Το ήθος που θα επιδείξετε είναι το σημαντικότερο για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε θα είναι μεγάλες και ίσως μια προσέγγιση που θα σας γίνει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να τη λάβετε ως ιδιαίτερα δελεαστική. Όμως, να είστε προσεκτικοί γιατί παράλληλα θα υπάρξουν και άτομα που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν. Θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη των οικογενειακών και φιλικών σας προσώπων σε αυτά που έχετε κατά νου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν. Η κοινωνική ζωή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από τις εντάσεις και τις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο. Στον συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μιας και ο σύντροφός σας θα λατρέψει τη γλυκιά σας συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κούραση που υποστήκατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σας ζημιώσουν έστω και ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνείτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Έχετε τη δυνατότητα να καλυτερέψετε και να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα.

 

ΙΧΘΥΣ: Ναι μεν η τύχη είναι πάντα στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτή, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας. Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό σας χώρο. Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.