Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 6 Ιουνίου

Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν



ΚΡΙΟΣ: Μη ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, πριν κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δε σας ζητούν τίποτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι δεν παραδέχονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους.

 

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει, όσο και αν τους αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καυγάδες και εντάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχθείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε και κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Νεύρα, επιθετικότητα και γενικά η άσχημη συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πάρετε μέρος σε εντάσεις που θα πλήττουν τον χώρο. Η επικοινωνία σας δε θα βρίσκεται και στα καλύτερά της και λόγια που θα πείτε πάνω σε στιγμές αγανάκτησης θα αποβούν σε βάρος σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας και τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα.

 

ΙΧΘΥΣ: Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και καινούριων προσώπων και θα εισπράξετε την εκτίμηση και τη συμπάθειά τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός