Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 9 Ιουνίου 2023

Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική



ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά που δεν θα το πιστεύετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις θα βρείτε σωστές λύσεις που θα διαχωρίζουν τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

 

ΛΕΩΝ: Δείτε τα πάντα κάτω από άλλη οπτική γωνιά και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσής σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χτίστε μια καινούρια σχέση που θα προχωράει με αργά και σταθερά βήματα. Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας γίνουν λάθη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παρασυρθείτε από το χείμαρρο των αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμούς με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι, για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM