Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 27 Ιουνίου

Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας



ΚΡΙΟΣ: Μια συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία, θα σας ανοίξει τον δρόμο για καινούριες ιδέες και σχέδια. Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πιθανόν να αισθάνεστε ατονία και κούραση, γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μην επιβαρύνεται την υγεία και τον οργανισμό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, χωρίς να περιορίζεστε και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περισσότερα.

 

ΛΕΩΝ: Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας, γιατί ακόμα και αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

 

ΖΥΓΟΣ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι θα αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση, θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Στηρίξτε ένα φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο.

 

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες. Διορθώστε το συντομότερο δυνατό, τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του