Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Love(γουφ)story - ποια ράτσα σκύλου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Η αστρολογία θα σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή



Μπορείς να το παραδεχτείς: Έχεις φανταστεί για το μέλλον σου πολλές φορές. Περπατάς στο πάρκο, ατελείωτες ώρες με παιχνίδι ή η πιο γλυκιά σκέψη της μέρας είναι να ξέρεις ότι γυρνώντας στο σπίτι θα σε περιμένει κάνοντας χαρές και δείχνοντάς σου την αγάπη του. Θέλεις να τα πάρεις όλα αλλά έχεις χώρο στο διαμέρισμα μόνο για ένα σκύλο, αν δεν ξέρεις με τι κριτήριο να κάνεις την επιλογή σου, σου δίνουμε μια ιδέα με βάση το ζώδιό σου!

Αν και, μεταξύ μας, όποια ράτσα και να διαλέξετε η σχέση αγάπης που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας θα είναι μοναδική και πολύτιμη!

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ): Γερμανικός Ποιμενικός

Θαρραλέα, αποφασιστική και τολμηρή.  Οι Κριοί συχνά θεωρούνται το ισχυρότερο ζώδιο και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για αυτήν την προσεκτική, υπάκουη και έξυπνη φυλή. Εγγυόμαστε ότι θα ταιριάξετε σαν το καπάκι με τον τέντζερη.

ΤΑΥΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΐΟΥ): Σιβηρικό Χάσκι

Πιθανότατα ψάχνεις για ένα κουτάβι που είναι ισχυρό και ενεργητικό για να ταιριάζει με τον γρήγορο τρόπο ζωής σου και τι καλύτερη φυλή από το Χάσκι, που προέρχεται από σκυλιά ελκήθρου της Αρκτικής; Ακριβώς όπως εσύ, είναι ανθεκτικά υπό πίεση αλλά και εξαιρετικά συμπονετικά και τρυφερά (εκτός αν μιλάμε για μάσημα στα μαξιλάρια, φυσικά).

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου): Weimaraner (Βαϊμαράνερ)

Χρειάζεσαι μια φυλή που θα συμβαδίσει μαζί σου, δυναμική Δίδυμη. Αυτά τα κυνηγετικά σκυλιά δεν είναι μόνο γρήγορα (και λατρεύουν ένα καλό παιχνίδι), αλλά και εξαιρετικά έξυπνα και επικοινωνιακά. Θα διαβάζετε ο ένας το μυαλό του άλλου σε χρόνο μηδέν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ): Τσιουάουα

Θαρραλέα Καρκίνε: Ο ιδανικός σύντροφος για σένα είναι δημιουργικός και αυθόρμητος, όπως και εσύ. Και δεδομένου ότι τα Τσιουάουα είναι γνωστά για την εκκεντρικότητά τους και την τόλμη τους, δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός. Αυτό το μικρό pooch θα είναι ο καλύτερος φίλος σας και θα αγκαλιάζεις τον τετράποδο σύντροφό σου κάθε φορά που θα νιώθεις ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη αγάπη (δηλαδή: όλη την ώρα).

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ): Golden Retriever (γκόλντεν ρετρίβερ)

Είσαι η χαρά της ζωής, ακριβώς όπως αυτή η φωτεινή και χαρούμενη ράτσα σκύλου. Ένα golden retriever είναι πιστό, ενεργητικό και κυριολεκτικά πάντα ευτυχισμένο - τρεις ιδιότητες που λατρεύεις περισσότερο απ' όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ): Shiba Inu (Σίμπα Ίνου)

Ο Παρθένος θεωρείται το πιο έξυπνο ζώδιο του κύκλου, δεν ψάχνεις λοιπόν για έναν οποιονδήποτε τετράποδο σύντροφο. Αυτά τα ιαπωνικά σκυλιά κυνηγιού είναι γνωστά για την ανεξαρτησία και την ευφυΐα τους.

 ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ): Αυστραλός Ποιμενικός

Εκτιμάς την ισορροπία σε όλα τα πράγματα, και αυτή η φυλή διαθέτει σε ισορροπία το παιχνίδι αλλά και τη σοβαρότητα, υπευθυνότητα.  Είτε έχεις τη διάθεση για ένα παιχνίδι κυνηγιού, είτε απλά θέλεις να τον έχεις αγκαλιά στον καναπέ, ο αγαπημένος Αυστραλός θα είναι δίπλα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ): Λαμπραντόρ Ριτρίβερ

Όπως και εσύ, τα λαμπραντόρ εκτιμούν την πίστη πάνω από όλα. Αυτά τα ζώα με ευγενική και καλόκαρδη φύση είναι γνωστό ότι δημιουργούν βαθιές σχέσεις δια βίου αγάπης με τους ιδιοκτήτες τους. Και παρόλο που μπορεί να μην θέλεις να δείξεις τα συναισθήματά σου, αυτή η φυλή είναι συντονισμένη ακόμη και στις πιο ανεπαίσθητες διαθέσεις και θα σε εκπλήξει με ένα ευγενικό γλείψιμο-φιλί στο πρόσωπο όταν το χρειάζεσαι περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ): Beagle

Αναζητάς έναν σύντροφο για την επόμενη περιπέτειά σου; Το λαγωνικό αυτό έχει πάντα τη μύτη του στο έδαφος κυνηγώντας ένα ενδιαφέρον άρωμα, και ταιριάζει με τη δική σου ανησυχία για την επόμενη κίνηση. Από τα οδοιπορικά cross-country έως τη μυρωδιά των καλύτερων φρεσκοκουρεμένων γκαζόν γύρω από την πόλη, δεν θα ξεμείνεις ποτέ από ιδέες για βόλτα. Κράτησε το από κοντά: Θα πάρει το προβάδισμα αν χάσεις ποτέ τον δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ): Τσόου Τσόου

Συλλογισμένο και αξιοπρεπές, το Chow Chow μπορεί συχνά να θεωρηθεί απομακρυσμένο. Αλλά αυτό δεν σε απασχολεί, Αιγόκερε, αφού δεν σου αρέσει κι εσένα το να φοράς την καρδιά στο μανίκι σου, ούτως ή άλλως. Ο κύκλος εμπιστοσύνης σου είναι μικρός, αλλά μόλις γνωρίσεις αυτό το περήφανο σκυλί, σίγουρα θα έχεις χώρο για ένα ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου): West Highland Terrier

Η πλήξη δεν υπάρχει στο πρόγραμμά σου, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεσαι αυτό το ατρόμητο σκυλί δίπλα σας. Με μια παιχνιδιάρικη και εξερχόμενη προσωπικότητα, το τεριέ χρειάζεται έναν ιδιοκτήτη που είναι πάντα έτοιμο για ένα παιχνίδι διελκυστίνδας, όπως ακριβώς χρειάζεσαι έναν τετράποδο φίλο που αντέχει όλη τη συγκίνηση. Είναι μια σχέση που θα κερδίζεις κι οι δύο.

ΙΧΘΥΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ): Γαλλικό μπουλντόγκ

Είσαι γεμάτη εκπλήξεις, αγαπητή Ιχθύ, και το ίδιο ισχύει για αυτό το σκυλί με τα μυτερά αυτάκια. Συνδυάζει μια τεράστια προσωπικότητα σε ένα τόσο μικρό πακέτο, και, όπως εσύ, η ικανότητά του να διαβάζει και να προσαρμόζεται στα συναισθήματα και να διασφαλίζει ότι οι άλλοι γύρω του φορούν πάντα ένα χαμόγελο το κάνει να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη φυλή.

Πηγή:tetrapodo.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα