Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Ποια είναι η καλύτερη γάτα για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου;

8/8 Παγκόσμια Ημέρα Γάτας και σου βάζουμε ιδέες...Αν δεν ξέρεις ποιος τύπος γάτας σου ταιριάζει καλύτερα, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας και βρήκαμε ποια είναι πιο κοντά στο ζώδιό σου…

Κριός: Σιβηρίας

Ένας Κριός μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως άτομο ενεργό, ανεξάρτητο και δυναμικό. Μια ιδανική επιλογή για κατοικίδια γάτα θα ήταν η παιχνιδιάρικη γάτα της Σιβηρίας. Γνωστή για την ενέργειά της, η φυλή παραμένει δραστήρια, ακόμη και όταν έχει αναπτυχθεί πλήρως.

Σιάμ

Ένα άλλο καλό ταίριασμα θα ήταν μια Σιαμέζα. Είναι επικοινωνιακές και λατρεύουν να εμπλέκονται με τους ανθρώπους, κι αυτό τις κάνει μια εξαιρετική επιλογή για τον Κριό.

 

 

Ταύρος: LaPerm

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την απτική φύση τους, όπως και η γάτα Λαπέρμ, η οποία είναι γνωστή για τη συνεχή χρήση των πελμάτων της προκειμένου να κατανοήσει το περιβάλλον της. Οι Ταύροι θεωρούνται επίσης πολύ πιστοί και κάνουν ένα υπέροχο συνδυασμό με μια γάτα LaPerm, η οποία είναι πολύ τρυφερή όταν αναπτύξει μια σύνδεση με κάποιον.

Ράγκντολ

Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι είναι ευαίσθητοι με έντονη αίσθηση ομορφιάς. Μια γάτα Ragdoll, γνωστή για την ευγενική και ευχάριστη προσωπικότητά της και την όμορφη σιλουέτα της, θα αποτελέσει επίσης ένα καλό κατοικίδιο.

 

 

Δίδυμοι: Σιάμ

Μια κατάλληλη επιλογή για τους επικοινωνιακούς Δίδυμους είναι η σιαμέζα γάτα. Μία από τις πιο εκφραστικές ηχητικά φυλές γάτας, ξέρουν πότε και πώς να χρησιμοποιούν το «meow» τους για να κερδίσουν την προσοχή. Όπως και ο Δίδυμος, η σιαμέζα γάτα γνωρίζει πότε πρέπει να δείξει τη σύνθετη πλευρά της.

Τουρκίας

Αυτή η διασκεδαστική και κοινωνική γάτα θα είναι συμβατή με τους δραστήριους Δίδυμους. Ακριβώς όπως οι Δίδυμοι, οι Turkish Van έχουν φιλική διάθεση και συχνά θα επιδοθούν σε παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με τους ιδιοκτήτες τους.

 

 

Καρκίνος: Σομαλή

Με γνώμονα τα συναισθήματα, οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την ευαισθησία τους. Μια γάτα Σομαλίας είναι μια καλή επιλογή για να φέρει ισορροπία στη ζωή τους. Μπορεί να είναι παιχνιδιάρικη και ένα τρυφερό γατάκι που θα σας πλημμυρίζει με στοργή.

Μέιν Κουν

Για τους Καρκίνους που αγαπάνε την αίσθηση της οικογένειας, μια αφοσιωμένη ράτσα όπως η Maine Coon δημιουργεί ένα καλό ταίριασμα. Αυτές οι γάτες αναπτύσσουν έναν ισχυρό δεσμό με τους ιδιοκτήτες και την οικογένειά τους, μια ποιότητα που εκτιμούν πολύ οι Καρκίνοι.

 

 

Λέων: Αβησσυνίας

Η γάτα Αβησσυνίας λατρεύει την προσοχή και τον θαυμασμό, σαν τον Λέοντα που αναζητά συνεχώς έπαινο και προσοχή από τους άλλους. Αυτός ο σχεδόν τέλειος συνδυασμός δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Γάτα τίγρης

Για τον ισχυρό Λέοντα, μια άγρια ​​γάτα όπως η γάτα τίγρης θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά. Και οι δύο καθορίζονται από την τόλμη και την υπερδραστήρια φύση τους.

 

 

Παρθένος: Περσική

Μια Περσική γάτα είναι ένα ευγενές πλάσμα, συνήθως παίρνει χρόνο για να εμπιστευθεί τους ανθρώπους. Μόλις όμως σχηματιστεί ο δεσμός, θα παραμείνουν πιστές για πάντα. Αυτό το χαρακτηριστικό τις κάνει μια κατάλληλη επιλογή για τους ντροπαλούς Παρθένους, οι οποίοι είναι επίσης γνωστοί για τη φροντίδα και την πιστή τους φύση.

Σφιγξ

Γνωστός για τις οργανωτικές δεξιότητές τους και τη ρεαλιστική τους φύση, ο Παρθένος μισεί το χάος και θέλει τη ζωή τους χωρίς δράμα. Μια άτριχη φυλή όπως η Sphynx, θα κάνει τον Παρθένο να μην ανησυχεί για τρίχες στα έπιπλα (ή οπουδήποτε αλλού!).

 

 

Ζυγός: Ragdoll

Οι ισορροπημένοι Ζυγοί εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και λατρεύουν να είναι συντροφιά με άλλους. Η αξιολάτρευτη γάτα Ράγκντολ δημιουργεί ένα ιδανικό κατοικίδιο για αυτούς, καθώς είναι όμορφη και είναι γνωστό ότι είναι αφοσιωμένη σύντροφος.

Tuxedo cat

Η δίχρωμη (σε άσπρο μαύρο) γάτα είναι έξυπνη, κομψή και κοινωνική - ποιότητες που εκτιμώνται πλήρως από τους Ζυγούς.

 

 

Σκορπιός: Russian Blue

Ένα από τα ισχυρότερα ζώδια, ο Σκορπιός είναι φυσικοί ηγέτες που ξέρουν πότε να είναι δυναμικοί. Θα συμπληρώσει ιδανικά τη φύση τους μια ρωσική μπλε γάτα, η οποία δεν φοβάται να απαιτήσει αυτό που χρειάζεται και μπορεί να είναι κάπως άτακτη κατά καιρούς.

Νέμπελουνγκ

Η γάτα Nebelung είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο νοημοσύνης και συχνά συνδέεται με μόνο μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, ποιότητες που εκτιμά ο Σκορπιός.

 

 

Τοξότης: Sphynx

Οι ανοιχτόμυαλοι Τοξότες δεν φοβούνται να επεκτείνουν τα όριά τους, είναι συχνά πρόθυμοι να πειραματιστούν και να τολμήσουν νέα πράγματα. Μια καλή επιλογή για αυτούς θα είναι μια άτριχο Sphynx - μια μοναδική γάτα που πολλοί μπορεί να βρουν ασυνήθιστη, αλλά όχι οι τολμηρά Τοξότες.

Τζίντζερ γάτα (πορτοκαλί)

Γνωστή για την ανέμελη φύση τους, οι Τοξότης εμφανίζουν επίσης μια εγγενή αίσθηση του χιούμορ και αντικατοπτρίζοντας αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η γάτα τζίντζερ. Είναι γνωστοί για την αξιαγάπητη, ανεξάρτητη και διασκεδαστική τους φύση.

 

 

Αιγόκερως: Korat

Οι Korats αναπτύσσουν ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς με ανθρώπους, οι οποίοι ταιριάζουν στον οικογενειακό Αιγόκερω.

Μαύρες γάτες

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν τις μαύρες γάτες για προληπτικούς λόγους, ο ρεαλιστής και λογικός Αιγόκερως είναι απίθανο να το κάνει. Οι Αιγόκεροι αγαπούν να σκέφτονται λογικά και θα εκτιμήσουν την ομορφιά μιας μαύρης γάτας.

 

 

Υδροχόος: Βιρμανίας

Η γάτα Βιρμανίας μοιάζει αρκετά με το ζώδιο του Υδροχόου λόγω της φύσης του να βοηθά. Ακριβώς όπως οι Υδροχόοι που βοηθούν τους άλλους, μια γάτα Βιρμανίας δεν θα φύγει ποτέ το πλευρό σας όταν το χρειάζεστε.

Περσική

Αυτή η στοργική γάτα δεν ενοχλεί ποτέ τον ιδιοκτήτη της για προσοχή, κάτι που οι ελεύθεροι στο πνεύμα Υδροχόοι θα εκτιμήσουν.

 

 

Ιχθύς: Ragamuffin

Μια γάτα Ραγκαμάφιν έχει μια γλυκιά διάθεση και κοινωνική φύση, καθιστώντας την κατάλληλη επιλογή για τον συμπονετικό Ιχθύ.

Ταρταρούγα

Ο συναισθηματικός Ιχθύς συχνά χάνεται στη χώρα των ονείρων του. Η γάτα Ταρταρούγα μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτη - να κάθεται ήσυχα στην αγκαλιά μια στιγμή και να τρέχει γύρω από το σπίτι την επόμενη – απλώς υπέροχη για να φέρει τον Ιχθύ πίσω από την ονειρική του κατάσταση.

 

Πηγή: tetrapodo.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Tips για να μετριάσεις τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σου

Τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις την υγρασία στο χώρο σου

ΣΠΙΤΙ

5 πινελιές για να προσθέσεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου για μια ανοιξιάτικη αίσθηση

Ακόμα κι αν αυτή δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή της

ΣΠΙΤΙ

Έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου

Πώς θα μεταμορφώσεις το μπάνιο στου στον χαλαρωτικό και λειτουργικό χώρο που πάντα ήθελες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 5 Μαρτίου

Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μεγάλες υποσχέσεις

ΣΙΝΕΜΑ

Dune: Part 2: Επιστροφή στον Arrakis και στο στο μεγάλο κινηματογραφικό υπερθέαμα

Ο Βασίλης Σπανός περιπλανιέται στις αχανείς ερήμους του Arrakis και στο μεγάλο σινεμά του σύγχρονου auteur της επιστημονικής φαντασίας Denis Villeneuve

SINGLES

Οι μεγαλύτεροι ενδόμυχοι φόβοι των ναρκισσιστικών ατόμων

Μπορεί να το κρύβουν καλά αλλά και οι ναρκισσιστές φοβούνται, δείτε λοιπόν τα αδύνατά τους σημεία