Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Ένα Mini Cooper Countryman ταξιδεύει πλέον τον μεγάλο νικητή του ανοιξιάτικου διαγωνισμού Lidl Plus

Ο μεγάλος ανοιξιάτικος διαγωνισμός της Lidl Ελλάς χάρισε πολλά δώρα σε πολλούς τυχερούς - ενώ τρέχει νέος διαγωνισμός τον Ιούλιο



Η παράδοση από τη Lidl Ελλάς του Mini Cooper Countryman στον μεγάλο νικητή ήταν το αποκορύφωμα του ανοιξιάτικου διαγωνισμού της Lidl Plus. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από 01.03.2023 έως και 23.04.2023, με το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman να είναι ένα μόνο από τα πολλά δώρα που κληρώθηκαν.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε την Παρασκευή 16.06.2023 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στη Σίνδο, παρουσία του Ιωάννη Καρανάτσιου, Chief Commercial Officer & Member of the Board της εταιρείας, ο οποίος παρέδωσε ο ίδιος τα κλειδιά στον νικητή του διαγωνισμού. Ο υπερτυχερός δεν είχε έρθει με δικό του μεταφορικό μέσο από τη Θεσσαλονίκη αλλά, αφού παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έφυγε οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό συμμετείχαν εύκολα κι απλά, κάνοντας τα ψώνια τους. Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου οι χρήστες του Lidl Plus που ψώνισαν σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο αποκτούσαν 1 συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, έμπαιναν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και:

50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή

10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+

10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra

10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K

10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus

10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU

Μάλιστα όσες περισσότερες συμμετοχές συγκέντρωνε κάθε πελάτης, τόσο περισσότερο αυξάνονταν οι πιθανότητες για να κερδίσει στην τελική κλήρωση.

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Μάλιστα και τον Ιούλιο τρέχει νέος, ξεχωριστός διαγωνισμός, που χαρίζει σε 20 τυχερούς της εφαρμογής πλούσια δώρα.  

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον νέο, καλοκαιρινό διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της