O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει καλαμαράκια σωτέ με χρωματιστές πιπεριές, με βινεγκρέτ και μπαλσάμικο σε τουίλ από μελάνι σουπιάς & φρέσκα λουλούδια.
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
Απόψε ο Σωκράτης απολογείται
Αυτή τη φορά, η δίκη του αναβιώνει στον Πειραιά.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Αυτή είναι «Η Μοναδική Οικογένεια»
Σήμερα ανακαλύπτουμε το κρυμμένο μυστικό της ελληνικής λογοτεχνίας.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Αυτές είναι οι νικήτριες του βιβλίου «Το δέντρο που κάνει μωρά» της Σόφι Μπλάκολ
Συγχαρητήρια!
Γράφτηκε Από Τον/Την Ανδριάνα Μαμά
Ώρα για sushi!
Στον καταπράσινο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Γράφτηκε Από Τον/Την Μαρία Μυλωνά
Ταλιατέλες με κρέμα λεμονιού
Άρωμα λεμονιού, πλούσια γεύση κρέμας και τυριού, αφού πρώτα χορτάσει το μάτι από το σούπερ συνδυασμό πράσινης ταλιατέλας και λευκής κρέμας με πράσινες πινελιές!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Κρεμώδης τοματόσουπα με βασιλικό και σκόρδο
Το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά. Απόλαυσε τα καλούδια του!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
... κι εμείς θα πάψουμε να είμαστε πια κόρες του Καπουλέτου
Αρκεί να μας το ζητήσει ο Ρωμαίος.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Θανάσιμες παρεξηγήσεις βγαίνουν απόψε στο φως...
... όλα θα συμβούν στο θέατρο Radar.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
H Στέλλα, ο Larry Gus και ο Yuri Gagarin
Με αυτούς θα περάσουμε τη σημερινή βραδιά.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Σήμερα τρώμε και πίνουμε στην υγειά του... burger
Η μεγάλη γιορτή της γεύσης ξεκινά!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου