Skip to main content

Κολοκυθοανθοί και κολοκύθια γεμιστά

Ένα καλοκαιρινό και πεντανόστιμο πιάτο! 
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Paul Chan στα Σφαγεία της Ύδρας

Ο καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη παρουσιάζει στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ στο νησί μια έκθεση εμπνευσμένη από τον Πλάτωνα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Φτιάξτε το Δικό σας Μαγιό Χωρίς να Ξοδέψετε Τίποτα!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  
Γράφτηκε Από Τον/Την Μαρία Μυλωνά

Τηγανίτες με τσένταρ και μπέικον

Ή πώς θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Αρχίζει το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 

Από τις 17 έως τις 24/7 θα μας παρουσιάσει ό,τι καινούριο συμβαίνει στη χορευτική δημιουργία διεθνώς.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πώς να Φέρετε τη (Διακοσμητική) Χαβάη Μέσα στο Σπίτι σας 

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  
Γράφτηκε Από Τον/Την Μαρία Μυλωνά

Cookies με ανάμεικτους καρπούς

Εύκολα και πεντανόστιμα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ένα έργο-μυστήριο θα παρακολουθήσουμε σήμερα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών

Ο "Ρήσος", που θα δούμε σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, αποδίδεται στον Ευριπίδη αλλά όχι με απόλυτη σιγουριά. Είναι ένα θεατρικό πρωτοποριακό ακόμη και...
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πώς θα φτιάξεις σπιτικό πελτέ ντομάτας

Προνόησε για τις συνταγές του χειμώνα που θέλουν κόκκινη σάλτσα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά

Απόψε (15/7) θα ερμηνεύσει παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια της.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σολομό σχάρας μαρινέ με οξύμελι-βασιλικό & πουρέ πατάτας

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Μια παραδοσιακή ομελέτα που συνδυάζει αυγό και κολοκύθι

Σφουγγάτο - Ομελέτα από τη Λέσβο. 
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Εγγραφείτε στο newsletter μας: