Κολοκυθοανθοί και κολοκύθια γεμιστά
Ένα καλοκαιρινό και πεντανόστιμο πιάτο!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Paul Chan στα Σφαγεία της Ύδρας
Ο καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη παρουσιάζει στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ στο νησί μια έκθεση εμπνευσμένη από τον Πλάτωνα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Φτιάξτε το Δικό σας Μαγιό Χωρίς να Ξοδέψετε Τίποτα!
Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.
Γράφτηκε Από Τον/Την Μαρία Μυλωνά
Τηγανίτες με τσένταρ και μπέικον
Ή πώς θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Αρχίζει το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Από τις 17 έως τις 24/7 θα μας παρουσιάσει ό,τι καινούριο συμβαίνει στη χορευτική δημιουργία διεθνώς.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Πώς να Φέρετε τη (Διακοσμητική) Χαβάη Μέσα στο Σπίτι σας
Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.
Γράφτηκε Από Τον/Την Μαρία Μυλωνά
Ένα έργο-μυστήριο θα παρακολουθήσουμε σήμερα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών
Ο "Ρήσος", που θα δούμε σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, αποδίδεται στον Ευριπίδη αλλά όχι με απόλυτη σιγουριά. Είναι ένα θεατρικό πρωτοποριακό ακόμη και...
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Πώς θα φτιάξεις σπιτικό πελτέ ντομάτας
Προνόησε για τις συνταγές του χειμώνα που θέλουν κόκκινη σάλτσα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά
Απόψε (15/7) θα ερμηνεύσει παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια της.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σολομό σχάρας μαρινέ με οξύμελι-βασιλικό & πουρέ πατάτας
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
Μια παραδοσιακή ομελέτα που συνδυάζει αυγό και κολοκύθι
Σφουγγάτο - Ομελέτα από τη Λέσβο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού