Skip to main content

MARKET

Πες αντίο στο «στρες» με το νέο Tranquini!

 Το Tranquini ενθαρρύνει την αντιμετώπιση του στρες στον εργασιακό χώρο κηρύσσοντας τον Απρίλιο ως Stress Awareness Month.



O μοντέρνος ψηφιακός κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα κάνει την καθημερινότητα στη δουλειά μας περισσότερο αγχωτική. Είμαστε συνεχώς “στην πρίζα” και τρέχουμε για να κρατάμε τους ρυθμούς μας. Ανάμεσα σε επείγοντα email, ατελείωτες συσκέψεις και αυστηρές προθεσμίες, το στρες που νιώθουμε μας αποτρέπει από το να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εργαζόμαστε συνεχόμενα χωρίς διαλείμματα και ξεχνάμε να χαλαρώσουμε. 

Το άγχος έχει χαρακτηριστεί ως η «επιδημία του 21ου αιώνα» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η έρευνα «2012 Annual Absence Management Survey» του CIPD καταδεικνύει το άγχος ως πρωταρχική αιτία για μακροχρόνια απουσία από την εργασία. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την BCG-Διεθνής έρευνα καταναλωτικού αισθήματος, σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες υποστηρίζουν ότι νιώθουν άγχος και πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο ποσοστό που καταγράφηκε ποτέ σε αυτήν την έρευνα.

tranguini_text1.jpg

Το γεγονός ότι συνεχώς δουλεύουμε συνεπάγεται ότι ερχόμαστε μόνιμα αντιμέτωποι με ενοχλήσεις που αποσπούν την προσοχή μας. Η αδιάκοπη χρήση του κινητού κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων, η κίνηση στους δρόμους, καθώς και η αναπόφευκτη ανάγκη να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, έχουν ως αποτέλεσμα να μην συγκεντρωνόμαστε και να αισθανόμαστε συνεχώς υπερφορτισμένοι. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Tranquini, μας ενθαρρύνει το μήνα αυτό να “χωρίσουμε” απ’ το εργασιακό μας άγχος. Το Tranquini, το πρώτο relaxation drink παγκοσμίως, προσφέρει έναν υγιή και εύκολο τρόπο χαλάρωσης. Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από εκχυλίσματα χαμομηλιού, λεβάντας, μελισσόχορτου, καθώς και θεανίνη από το πράσινο τσάι.

Τα συστατικά αυτά έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη μείωση του άγχους, χωρίς να προκαλούν υπνηλία. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να υποκύψετε στο junk food ή θα ευχηθείτε να ήσασταν διακοπές για να καταπολεμήσετε το άγχος σας, απλώς δοκιμάστε ένα Tranquini.

tranguini_text2.jpg

Τρία βασικά βήματα για να νιώσουμε καλύτερα:
•    RELAX: Απολαύστε ένα Tranquini, συγκεντρωθείτε ξανά, και θα δείτε ότι θα γίνετε περισσότερο παραγωγικοί.
•    BE POSITIVE: Διώξτε κάθε ίχνος αρνητικής ενέργειας και βελτιώστε την ψυχική σας υγεία και ευεξία.
•    GOOD HAPPENS: Το στρες υπάρχει στη ζωή μας. Το πώς το διαχειριζόμαστε όμως είναι στο χέρι μας.

Για περισσότερους πρωτότυπους τρόπους χαλάρωσης επισκεφθείτε 
www.tranquini.com 
facebook.com/Tranquini Positively Relaxed | instagram.com/tranquinipositivelyrelaxed
#tranquini #positivelyrelaxed
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.