4 μυστικά των γυμνασμένων γυναικών

Κάνε ό,τι κάνουν και φτιάξε κορμί.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Όσες από εμάς ασχολούνται ζεστά με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή ψάχνουν, ρωτάνε, μαθαίνουν. Και ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν σε καθημερινή βάση για να διατηρούν το καλογυμνασμένο σώμα τους.

Είναι αυτή η φίλη που όλες έχουμε, με τα γραμμωμένα μπράτσα, τους σφιχτούς κοιλιακούς και γλουτούς που σου λέει: «Δεν θα έρθω για καφέ, έχω γυμναστήριο. Αν θες, μετά». 
Ποια είναι όμως τα μυστικά της; Σου τα λέει όταν τελικά πάτε για καφέ;

Οι γυμνασμένες γυναίκες κάνουν τα εξής:

1. Τρώνε πρωτεΐνη για πρωινό
Όχι ψωμί με μερέντα (μακριά από μας), ούτε δημητριακά. Καλά, εννοείται όχι κρουασάν και τυρόπιτα. Τους αρκεί 30 γραμμάρια πρωτεΐνη που θα την πάρουν από το τυρί cottage ή ένα πλήρες γιαουρτάκι.

2. Παίρνουν συμπληρώματα μαγνησίου
Όχι όποτε το θυμηθούν αλλά σε τακτική βάση, και κυρίως τις βραδινές ώρες καθώς τα συγκεκριμένα βοηθάνε στη χαλάρωση των μυών.  

3. Ξέρουν ποια είναι η πλέον αποτελεσματική άσκηση
Ακόμα κι αν δεν έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο στη διάθεσή τους για γυμναστική (πράγμα σπάνιο αλλά μπορεί να συμβεί), κάνουν για λίγα λεπτά την άσκηση-σανίδα. Δεν έχουν τυχαία τόσο γυμνασμένο κορμί.

4. Βρίσκουν αφορμές για να είναι σε κίνηση
Και δεν εννοώ μεσημέρι στην Κηφισίας. Η καθιστική ζωή τούς είναι τόσο απεχθής όσο σε μένα ο συνδυασμός κροπ τοπ- καυτό σορτσάκι. Δεν παίρνουν το αυτοκίνητο σε κοντινές αποστάσεις, περπατάνε, βγαίνουν το πρωί και τρέχουν, αποφεύγουν το ασανσέρ και ανεβοκατεβαίνουν σκάλες.

Η ζωή τους είναι σε κίνηση, δεν είναι στοπ καρέ. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares