Ποια είναι η γυμναστική της Angelina Jolie που υπόσχεται καλλίγραμμα πόδια;

Ακούει στο όνομα Circuit training και είναι πολύ της μόδας

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η κυκλική προπόνηση ή Circuit training  είναι από τα είδη γυμναστικής που ενώ μας φαίνονται καινούργια, λόγω μεγάλης κυκλοφορίας στα social,  πραγματικά δεν είναι αν σκεφτούμε πως έχει ανακαλυφθεί το 1953. Παρόλα αυτά, η κυκλική προπόνηση αποτελεί αγαπημένο τρόπο γυμναστικής για πολλούς celebrities και μη, αφού το πλεονέκτημα της είναι τα γρήγορα αποτελέσματα σε σχετικά μικρό διάστημα. Συνδυάζει ασκήσεις με βάρη και αεροβικές ασκήσεις, οι οποίες μαζί συμβάλλουν τόσο στην εντατική απώλεια θερμίδων όσο και την ενίσχυση της αντοχής. Σύμφωνα με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αυτό το είδος γυμναστικής θα πρέπει να εκτελείται δύο έως πέντε φορές σε εβδομαδιαία βάση και να αποφεύγεται από άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας.

 

 

Το circuit training έχει μπει στην ρουτίνα πολλών celebrity, με την Angelina Jolie  να δηλώνει πιστή θαυμάστρια του. Κάπως έτσι εξηγούνται τα καλλίγραμμα πόδια που διατηρεί, αφού με την προπόνηση αυτή έχει εξασφαλίσει δυνατά αλλά και σφριγηλά πόδια και γλουτούς. Η Jolie λοιπόν, αποκάλυψε πως επιλέγει έναν συνδυασμό ασκήσεων, τις οποίες σου προτείνουμε να δοκιμάσεις, αν έχεις βαρεθεί να γυμνάζεσαι αλλά να μην βλέπεις το επιθυμητό αποτέλεσμα να έρχεται! Σημειώνεις;

15 επαναλήψεις βαθιά καθίσματα με βάρη

10-12 επαναλήψεις καθίσματα με σχοινιά και βάρη

15 προβολές στο πλάι

15 κανονικές προβολές

15 crunches

10-12 crunches πάνω σε μπάλα ισορροπίας

30-35 λεπτά cardio

 

 

Η κυκλική προπόνηση μπορεί να γίνει με τον συνδυασμό κι άλλων ασκήσεων και φυσικά πρέπει να επιλέγεται με βάση το επίπεδο γυμναστικής του ασκούμενου. Ασφαλώς και δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι, όλες τις ασκήσεις αφού δεν ταιριάζουμε με όλες. Η υπόδειξη ενός επαγγελματία γυμναστή μπορεί να αποτελέσει μια καλή καθοδήγηση για το τι μας ταιριάζει και τι όχι. Παρόλα αυτά, η εξάσκηση που επιλέγει η  διάσημη ηθοποιός είναι ένα καλό boost να αναζητήσουμε και εναλλακτικούς τρόπους γυμναστικής, όταν δεν μας καλύπτουν αυτοί που έχουμε ήδη δοκιμάσει.

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares