3 ασκήσεις για το πρόσωπο για να καταπολεμήσετε το stress και την κόπωση

Δοκιμάστε τις ασκήσεις του AllYou και απολαύστε αμέσως το αίσθημα χαλάρωσης και αναζωογόνησης που αυτές προσφέρουν

Ναταλία Πετρίτη

Οι μύες του προσώπου πολλές φορές κρατάνε ένταση όπως και σε άλλα σημεία του σώματος. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε πονοκέφαλο και κούραση, δυσχεραίνοντας κατά πολύ την έτσι κι αλλιώς απαιτητική σας καθημερινότητα. Χαλαρώστε και ανανεωθείτε με τρεις απλές ασκήσεις προσώπου που θα απελευθερώσουν τη συσσωρευμένη ένταση, ηρεμώντας ταυτόχρονα σώμα και πνεύμα.

Φρύδια

Τοποθετήστε τον δείκτη και το μεσαίο σας δάχτυλο πάνω από τα φρύδια σας, ασκώντας πίεση σε αυτά. Ανοιγοκλείστε τα μάτια για να δημιουργήσετε αντίσταση. Επαναλάβετε 10 φορές.

Ζυγωματικά και σαγόνι

Δημιουργήστε ένα «Ο» με το στόμα σας, επιμηκύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα ζυγωματικά και το σαγόνι σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας και στις δύο πλευρές των ζυγωματικών δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένταση. Ανοίξτε και κλείστε το στόμα σας 10 φορές.

Κρόταφοι

Απολαύστε ένα χαλαρό μασάζ στους κροτάφους σας. Αν βιώνετε στην καθημερινότητά σας stress και πονοκεφάλους που προκαλούνται από αυτό, τοποθετήστε τον δείκτη και το μεσαίο σας δάχτυλο στους κροτάφους σας (πάνω ακριβώς από τα φρύδια σας). Κάντε ήπιο μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να μειώσετε την ένταση. Χρησιμοποιήστε κάποιο αιθέριο έλαιο κατά τη διαδικασία, όπως αυτό της μέντας, που είναι γνωστό ότι βοηθά στους πονοκεφάλους.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares