Skip to main content

FITNESS

7 διαφορετικές επιλογές γυμναστικής για να είσαι πιο active αυτήν την άνοιξη

Με την άνοιξη προ των πυλών, πάρε ιδέες για το πώς θα εκμεταλλευτείς την ημέρα που μεγαλώνει και τη θερμοκρασία που ανεβαίνει!



Ο χειμώνας έρχεται σιγά σιγά στο τέλος του και με την ημέρα να μεγαλώνει και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή για να γίνεις λίγο πιο active, βγαίνοντας από το mood του cocooning στο σπίτι. Ακολουθούν 7 ιδέες για γυμναστική, που θα σε βγάλουν από το σπίτι, επαναφέροντάς σε σε σωματική και ψυχική φόρμα.

Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κινηθείς, απολαμβάνοντας βόλτες στο κέντρο της πόλης ή δίπλα στη θάλασσα. Είναι μια εξαιρετική γυμναστική για όλες τις ηλικίες και μπορείς να διαλέξεις εσύ την ένταση με την οποία θα γυμναστείς. Εκμεταλλεύσου την επίσης για ποδηλατάδες με όλη την οικογένεια ή με φίλους σε συνδυασμό με ένα Κυριακάτικο πικ-νικ.

Pilates

Οι pilates είναι μια ιδιαίτερα καλή άσκηση αν θέλεις να ενδυναμώσεις το κορμί σου, να χάσεις βάρος και να τονωθείς. Βοηθά επίσης στην καλύτερη στάση του σώματος και μπορεί να εκτελεστεί σε διαφορετική ένταση. Δοκίμασέ την με παρέα στο σπίτι.

Yoga σε εξωτερικό χώρο

Δοκίμασε τη yoga σε εξωτερικό χώρο, είτε μόνη, είτε με παρέα και απόλαυσε τη χαλάρωση που αυτή σου προσφέρει με το ανοιξιάτικο αεράκι.

Ορειβασία

Η ορειβασία είναι μια μοναδική ιδέα για φυσική άσκηση τα Σαββατοκύριακα, ιδανική για τόνωση των ποδιών, cardio workout και boost στη διάθεση και την ενέργειά μας.

Βόλεϊ

Μια επίσκεψη στην κοντινότερη παραλία ή σε ένα πάρκο είναι η ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσεις το βόλεϊ με την παρέα σου. Είναι ιδανικό για το κάψιμο θερμίδων, την τόνωση των άκρων και είναι fun!

Rollerblading

Κατέβασε από το πατάρι τα πατίνια της εφηβικής σου ηλικίας και κάνε βόλτες σε ανοιχτούς χώρους της πόλης. Θα γυμνάσεις έντονα τα πόδια και τον κορμό του σώματός σου, διασκεδάζοντας με την ψυχή σου.

Τρέξιμο

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το τρέξιμο σε ανοιχτούς χώρους της πόλης όταν η άνοιξη κάνει την εμφάνισή της! Βάλε τα ακουστικά σου, δυνάμωσε την ένταση και γύμνασε σώμα και πνεύμα γνωρίζοντας νέα μέρη της πόλης σου.

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου