5 λόγοι που οι φράουλες είναι το καλύτερο σνακ για αυτή την εποχή

Να γιατί μπορείς να τις καταναλώνεις άφοβα στην καθημερινότητά σου

Ναταλία Πετρίτη

Είσαι συνεχώς οn the go, γι’ αυτό τα μικρά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πολύ σημαντικά για εσένα και τη διατήρηση της ενέργειας και της σιλουέτας σου. Αν λοιπόν ψάχνεις εναλλακτικές για υγιεινές επιλογές, που δεν παχαίνουν, να γιατί πρέπει να επιλέξεις τις φράουλες αυτή την άνοιξη.

Είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα

Οι φράουλες είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C, φυλλικού οξέος, καλίου, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών που είναι σημαντικά για τη διατήρηση της καλής υγείας.

Βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής

Οι φράουλες περιέχουν αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα.

Διατηρούν την υγεία της καρδιάς

Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και οι φυτικές ίνες στις φράουλες μπορεί να βοηθήσουν στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς.

Ενισχύουν το ανοσοποιητικό

Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C στις φράουλες μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην καταπολέμηση των λοιμώξεων.

Μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του καρκίνου

Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι οι φράουλες περιέχουν ενώσεις που μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη ορισμένων τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του παχέος εντέρου και των ωοθηκών.

Συνολικά, οι φράουλες είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό φρούτο που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της καλής υγείας και στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών, γι’ αυτό μη φοβηθείς να τις βάλεις στην καθημερινότητά σου κάθε φορά που θέλεις να τσιμπήσεις κάτι ελαφρύ και γευστικό.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares