Πονοκέφαλος από το σεξ; Ναι, συμβαίνει!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις σουβλιές στο κεφάλι, μετά τον οργασμό.

Allyou Team

Δεν είσαι από τις γυναίκες που επικαλούνται πονοκέφαλο για να μην κάνουν σεξ, αλλά από εκείνες που μετά τον οργασμό έχουν βαρύ κεφάλι; Λογικό! Δε τρέχει κάτι περίεργο με σένα, υπάρχει πονοκέφαλος που προκαλείται από το σεξ και συμβαίνει σε αρκετές γυναίκες.

Δεν είναι σαφές από τι ακριβώς προκαλείται, ωστόσο πιθανότατα έχει να κάνει με τα αιμοφόρα αγγεία που διαστέλλονται και αυξάνεται η πίεση σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Επίσης, μπορεί ο πονοκέφαλος να συνδέεται με τις μυικές συσπάσεις στο κεφάλι και το λαιμό σου που ίσως έχεις πριν τον οργασμό. Και αν είσαι και γενικά επιρρεπής στις ημικρανίες, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να έχεις πονοκέφαλο μετά το σεξ. 

Το καλό είναι ότι αυτού του είδους ο πονοκέφαλος, δεν κρατάει παρά λίγα λεπτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, βέβαια, έχει διαπιστωθεί ότι κρατάει ώρες ή μερικές μέρες (!). Είναι όμως ένα φαινόμενο που δεν είναι στάνταρ. Κάποιος μπορεί να πάθει μια φορά στη ζωή του ή περισσότερες, περιστασιακά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Αν το πρόβλημα γίνει έντονο, τότε μίλησε με το γιατρό σου - με ειλικρίνεια- ώστε να σου δώσει κάποια θεραπεία.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares