5 τρικ για να λες «καλημέρα» και να το νιώθεις - AllYou.gr

Search

 

5 τρικ για να λες «καλημέρα» και να το νιώθεις

Και χωρίς να έχεις πιει γουλιά καφέ

> ΕΓΩ ::
19 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Τι χαρά που έχω βλέποντας τον καιρό να φτιάχνει, δεν λέγεται. Βγαίνω με άλλον αέρα από το σπίτι, βρε παιδί μου. Καλημερίζω τις γειτόνισσες, σταματάω να πω και ένα γεια σε μια φίλη που έχω καιρό να δω. Χαζεύω και λίγο τις ανθισμένα ζουμπούλια στο φυτώριο.  

Αλλά να σου πω κάτι; Το ίδιο ακριβώς κάνω και όταν ο καιρός είναι μουντός, όταν δεν είμαι και τόσο στα πολύ κοινωνικά μου. Λέω ένα Καλημέρα!

Εάν θέλεις να ξεκινάς τη μέρα σου με ανεβασμένη διάθεση- όχι ντε και καλά, όχι αναγκαστικά, αλλά γιατί έτσι σου βγαίνει- κάνε τα εξής τρικ:  

1. Κάνε μια θετική σκέψη λίγο πριν κοιμηθείς. Θα σε κάνει να δεις τέλεια όνειρα, και θα ξυπνήσεις πολύ χαρούμενη. Αλήθεια. 

2. Πλύσου, ντύσου, φτιάξου, αλλά μην σπαταλάς τον χρόνο σου στα σόσιαλ. Αφιέρωσέ τον στον καθρέπτη σου καλύτερα.

3. Δώσε λίγο χρόνο στο να οργανώσεις τη μέρα σου, είτε χρησιμοποιείς τάμπλετ είτε έχεις ατζέντα και προτιμάς το χειρόγραφο. Κάνε το ίδιο για το πρόγραμμα της εβδομάδας, έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι.

4. Μην φορτώνεις μια μέρα με υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αντέξεις. Ουφ. 

5. Να θυμάσαι να εντάσσεις στο πρόγραμμά σου και δραστηριότητες που σε χαροποιούν έτσι ώστε ναι μεν να είσαι συνεπής με τα πρέπει, να περιμένεις όμως με χαρά και τα θέλω σου. 

Καλημέρα είπαμε;
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!