Skip to main content

SINGLES

Tips για να επιβιώσεις από το ολικό lockdown

Και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός…. στην κυριολεξία



Δεν θα σου πω ψέματα, ούτε λόγια παρηγορητικά, βιώνουμε την πιο δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που πέρασε ποτέ η δική μας αλλά και η προηγούμενη γενιά. Ναι τα πράγματα είναι αβέβαια και η υγεία μας από δεδομένη έχει γίνει πλέον η προτεραιότητα μας. BUT, γιατί παντού χωράει ένα «αλλά», αργά ή γρήγορα όλα θα φτιάξουν και πάλι γιατί μετά από κάθε δύσκολη στιγμή, έρχεται η ώρα της αναγέννησης. Και όλοι μας θα βγούμε διαφορετικοί μέσα απο αυτό. Είσαι έτοιμη;

Πρώτον δεν πρέπει να χάσεις τον έλεγχο των πραγμάτων και δεύτερον ακολούθησε τα παρακάτω tips ώστε να πετύχεις το πρώτο!

 

 

1. Χτίσε μια ρουτίνα: Τόσο καιρό είχες μια διαφορετική όπως φαίνεται, που δεν περιλάμβανε και πολύ εποικοδομητικό χρόνο για σένα και τους αγαπημένους σου αφού οι υποχρεώσεις σε είχαν πνίξει. Δεν είπαμε να είσαι όλη μέρα με την πιτζάμα, όμως να προσαρμόσεις την νέα πραγματικότητα σε συνήθειες που είχες και πριν. Δουλειά στο σπίτι ας πούμε, με κανονικά ρούχα ή άθληση στο σπίτι.

2. Απέφυγε την υπερ-πληροφόρηση: Το έχουμε ξαναπεί δεν χρειάζεται να βλέπεις σε όλα τα κανάλια τα δελτία ειδήσεων ούτε να διαβάζεις χωρίς διακοπή ότι είδηση υπάρχει στο διαδίκτυο. Και πριν απο όλο αυτό το χάος κρατούσες μια ισορροπία με την ενημέρωση σου. Κάνε το ίδιο και τώρα.

 

 

3. Μην παραμελήσεις την σωματική άσκηση: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και πραγματικά κάτι ήξεραν. Τήρησε τα μέτρα ασφαλείας και βγες να αθληθείς έξω στην φύση. Γιατί όχι και μέσα στο σπίτι;

4. Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή: Σε περιόδους έντονου stress είτε δεν τρώμε σωστά είτε δεν τρώμε καθόλου. Φρόντισε λοιπόν να μην συμβεί κάτι τέτοιο τώρα γιατί ένα αδύναμο ανοσοποιητικό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τυχόν κρυολογήματα.

 

 

5. Το ποτό ή οι ουσίες δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ η λύση: Τίποτα από τα δύο προηγούμενα δεν πρόκειται να βοηθήσει την ψυχική σου υγεία. Αντίθετα θα χάσεις τον έλεγχο και οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες για τον οργανισμό σου.

Μην ξεχνάς να είσαι ήρεμη! #Stayhome #Staypositive

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.