Τα 5 ζώδια φαβορί για σχέση

Δεν είναι όλοι για όλα! #natalemekiauta

Αγγελική Λάλου

Είτε ανήκεις στην κατηγορία όσων για να ξεκινήσουν τη μέρα τους πρέπει να ξέρουν την ακριβή θέση των πλανητών ή αν διαβάζεις το ωροσκόπιό σου μία στις τόσες – όλες λίγο πολύ ρωτάμε τι ζώδιο είναι το άτομο που έχουμε απέναντί μας, ιδιαίτερα αν μας ενδιαφέρει ερωτικά.

Με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και τη διάθεση για φλερτ να χτυπάει κόκκινο, το να ερωτευτείς μοιάζει σχεδόν με επιτακτικό. Ωστόσο αν θες ο έρωτάς σου να μην είναι μόνο για το καλοκαίρι, δες ποια 5 ζώδια έχουν τη φήμη ότι είναι ιδανικά για μακροχρόνιες σχέσεις.

 

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μόνο ορισμένα ζώδια που είναι πολύ καλύτερα από άλλα όταν πρόκειται για μακροχρόνιες ερωτικές και σταθερές ρομαντικές σχέσεις. Οι μακροχρόνιες σχέσεις σίγουρα δεν είναι ανέκδοτο. Και πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τις ερωτικές τους σχέσεις αιώνιες αλλά εξακολουθούν να αποτυγχάνουν παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά και δεξιότητες που τους επιτρέπουν να βρουν επιτυχία σε μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις.

Ίσως πρέπει ήδη να γνωρίζετε ήδη ότι ορισμένα ζώδια θα φέρουν συγκεκριμένες προσωπικότητες που θα τις κάνουν καλύτερες σε ορισμένα πράγματα και χειρότερα σε άλλα. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος της αστρολογίας. Και όταν πρόκειται για αγάπη και ρομαντισμό, αυτά τα 5 ζώδια, ειδικότερα, φαίνεται να είναι τα φαβορί των μακροχρόνιων σχέσεων.

Φυσικά, θα υπάρξουν εξαιρέσεις από τον κανόνα.

 

 

 


Εδώ είναι τα 5 ζώδια που είναι τα καλύτερα στη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων:

1. Ταύρος (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 21 ΜΑΪΟΥ)

Ένας Ταύρος έχει έντονη ιδιοσυγκρασία και αυτό μπορεί συνήθως να αποδειχθεί πρόβλημα στις σχέσεις. Είναι γνωστό ότι είναι τόσο πεισματάρης όσο μπορεί. Ωστόσο, το πάθος και η πίστη τους είναι περισσότερο από αρκετά για να τα εξαργυρώσουν. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα χτύπαγαν το όνομά σου στο στήθος τους. Και όταν πρόκειται για πάθος σε μια σχέση, δεν θα υπάρξει ποτέ έλλειψη. Θα ήταν πάντα πρόθυμοι να νικήσουν και να πολεμήσουν για να διατηρήσουν τη σχέση τους ανεξάρτητα από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Αυτό είναι κομμάτι της ανθεκτικότητας των Ταύρων.

 

 

2. ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Ένας καρκίνος θα έχει πάντα τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο ευγενικά και πιο αγαπημένα ζώδια. Έχουν μια πολύ μαλακή και ευγενική καρδιά. Πάντα θέλουν να είναι στην υπηρεσία εκείνων που αγαπούν περισσότερο. Και είναι σίγουρα γνωστοί ότι αφήνουν τα συναισθήματά τους να οδηγήσουν το δρόμο.

Είναι πολύ ευαίσθητοι και θα παραμένουν πάντα προσεκτικοί στις ανάγκες του σημαντικού τους άλλου. Είναι γενναιόδωροι και δεν θα διστάσουν ποτέ να τοποθετήσουν τις ανάγκες της σχέσης πάνω από τις δικές τους. Είναι τόσο ανιδιοτελείς από αυτή την άποψη.

 

 

 

3. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 ΑΥΓΟYΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι Παρθένοι έχουν τη φήμη ότι είναι μερικοί από τους πιο άκαμπτους ανθρώπους στη γη. Και συχνά θεωρείται ότι είναι έτσι λόγω των πολύ υψηλών προτύπων και προσδοκιών τους. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι τελειομανείς. Πιστεύουν στο να κάνουν τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και πάντα τους αρέσει να τηρούν το σχέδιο. Αλλά όταν πρόκειται για την επίλυση προβλημάτων, τότε εκεί ξεχωρίζει πραγματικά ένας Παρθένος. Γι 'αυτό οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι στα ατού τους. Είναι πολύ καλοί στο να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα σχέσεων και να διασφαλίζουν ότι δεν παρασύρονται κάτω από τις πιέσεις του έρωτα και του ρομαντισμού.

 

 

 

4. ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Οι Ζυγοί αντιπροσωπεύουν μερικούς από τους πιο φιλικούς και γοητευτικούς ανθρώπους αυτής της γης. Και μέρος αυτού που τους κάνει τόσο ευχάριστους είναι το γεγονός ότι πάντα αναζητούν τη συντροφικότητα γύρω τους. Το να είσαι σε σχέση με έναν Ζυγό θα είναι μια συνεχής περιποίηση. Είναι τόσο εύκολο να αγαπήσουν και βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να διασφαλίσουν ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται, αρκετές φορές βάζοντας τις δικές σου ανάγκες πάνω από τις δικές τους – καθώς η δική τους μεγαλύτερη ανάγκη είναι να έχουν τους άλλους ευχαριστημένους.

 

 

 

5. ΙΧΘΥΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Ο Ιχθύς είναι ένα πολύ συναισθηματικό πλάσμα και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Είναι οι τύποι ανθρώπων που θα βρίσκονται πάντα σε συνεχή αναζήτηση για την αληθινή αγάπη τους. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα γίνονταν πραγματικά εξαιρετικοί σύντροφοι σε μακροχρόνιες σχέσεις. Μόλις ερωτευτούν, δίνουν ό, τι έχουν σε αυτήν την αγάπη.

Δεν αποφεύγουν ποτέ τη δουλειά που χρειάζεται για να διαρκέσει μια σχέση. Οι Ιχθύες πάντα εργάζονται για την ενίσχυση του δεσμού που θα δημιουργήσουν με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Και δεν θα συγκρατήσουν ούτε τις ρομαντικές χειρονομίες.

 

 

 

Τι ισχύει για τα άστρα των σταρ

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε έρευνα σχετικά με τη μακροζωία των σχέσεων των διασημοτήτων, με βάση το ζώδιό τους. Και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Ο Αιγόκερως βρέθηκε να έχει τις μεγαλύτερες σχέσεις, με μέσο όρο πέντε ετών και έξι μηνών. Ο Υδροχόος ήταν επόμενος, με τέσσερα χρόνια και 24 ημέρες.

Κριός (τρία χρόνια, 10 μήνες), Ζυγός (τρία χρόνια, εννέα μήνες), Δίδυμοι (τρία χρόνια, εννέα μήνες), Ταύρος (τρία χρόνια, έξι μήνες), Ιχθείς (τρία χρόνια, έξι μήνες), Τοξότης (τρία χρόνια, πέντε μήνες), ο Kαρκίνος (τρία χρόνια, τέσσερις μήνες), η Παρθένος (τρία χρόνια, δύο μήνες) και ο Λέων (τρία χρόνια, πέντε ημέρες) όλοι είχαν κατά μέσο όρο τρία χρόνια ή περισσότερο.

Και το ζώδιο με τις μικρότερες σχέσεις ήταν ο Σκορπιός, σε δύο χρόνια και επτά μήνες.

 

 

 

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως (a la Orlando Bloom και Katy Perry) είναι ο συνδυασμός των αστεριών με τις υψηλότερες προοπτικές για μια μακροχρόνια σχέση. Ακολούθησε προσεκτικά ο Υδροχόος και ο Ιχθύς, όπως ο Justin Timberlake και η Jessica Biel. Ο Υδροχόος και ο Υδροχόος μοιάζουν επίσης για μια καλή μακροχρόνια σχέση, καθώς η Ellen Lee DeGeneres κι η Portia de Rossi, είναι ένα από τα πιο διάσημα μακροχρόνια ζευγάρια Υδροχόων.

Ο Υδροχόος και ο Αιγόκερως έχουν τη συντομότερη σχέση μεταξύ τους - όπως απέδειξαν οι Ellie Goulding και Ed Sheeran με το σύντομο ρομάντσο των 31 ημερών.

Βέβαια επειδή παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος αλλά και η θέση των υπόλοιπων πλανητών και για να μη ζητήσεις από το πρώτο ραντεβού ολόκληρο τον αστρολογικό του χάρτη, μερικά πράγματα είναι γραμμένο στα αστέρια κι όχι στα ζώδια!

So take your chances, and follow your heart… not the signs!

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares