Skip to main content

SINGLES

Sexting χωρίς φίλτρα: Eκεί που όλα επιτρέπονται!

Δεν φοράς μάσκα και μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να κάνει τα δικά της…



Αν είχα να κρατήσω ένα μόνο πράγμα από την περιπέτεια του κορωνοϊού, αυτό θα ήταν σίγουρα το sexting! Πριν την καραντίνα ωστόσο θα ήταν ίσως από τα ελάχιστα που θα «ορκιζόμουν» ότι δεν θα δοκίμαζα ποτέ.

Μέχρι πριν την εμφάνιση της καραντίνας για μένα σεξ σήμαινε επαφή. Να βλέπεις τον άλλον. Να τον έχεις απέναντί σου. Να σε αγγίζει, να τον αγγίζεις. Να συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις: ακοή, όσφρηση, γεύση, αφή, όραση …και απόλαυση.

Σήμαινε και μια ολόκληρη ιεροτελεστία. Το beaute που θα έπρεπε απαραιτήτως να έχει προηγηθεί, η προετοιμασία και η φροντίδα προκειμένου να είμαι στα καλύτερά μου.

Και μετά είχε να κάνει και με τη σκηνοθεσία. Το πού πώς πότε και σαφώς με ποιον… Το τι θα φοράω, ποιο άρωμα θα βάλω, τι εσώρουχα, τι παπούτσια, τι μακιγιάζ…

 

 

Όταν όμως στην παραπάνω τελετουργία προστέθηκαν τα μικρόβια, οι ιοί, τα δύο μέτρα απόσταση, τα όχι επαφή, το να φοράς μάσκα, η απολύμανση και η αυστηρή υγιεινή – αυτό δεν ήταν ερωτική απόλαυση αλλά επεισόδιο Greys anatomy με λίγο από στοιχεία δυστοπικού θρίλερ.

Με τον κορωνοϊό να έχει μπαστακωθεί και να κυκλοφορεί ανάμεσά μας – πιο καλή η μοναξιά… ή το sexting.

Ποτέ, λοιπόν, μην πεις μεγάλη κουβέντα… Το sexting μπήκε στη ζωή μου εν μέσω lockdown. Όταν παράλληλα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και στις εφαρμογές γνωριμιών.

Εκεί που το φλερτ ξεκινά «ψαρεύοντας» τον άλλο χαζεύοντας τις φωτό του προφίλ του και κάνοντας δεξιά… μέχρι να γίνει το μαγικό match!

Το sexting ωστόσο λειτουργεί μια χαρά και στη σχέση που έχεις ήδη, αν λόγω κορωνοϊού δεν βρίσκεστε ή έχετε αποκλειστεί σε διαφορετικά σημεία του χάρτη.

Στην αρχή ήμουν πολύ ντροπαλή. Κι αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν. Κουβαλούσα μέσα μου κι όλα τα στερεότυπα του πώς θα με χαρακτηρίσει ο άλλος και τα λοιπά…

 

 

 

Ήρθε όμως αυτός ο ιός και σκέφτηκα «άσε μας κουκλίτσα μου που φοβάσαι αν θα σε κακοχαρακτηρίσουν… εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο»…

Κάπως έτσι άφησα πίσω μου τις αναστολές και έγινα ξεφτέρι… στο sexting…

Καταρχήν, μπορείς να αφεθείς ελεύθερη και να ανακαλύψεις ερωτικές εμπειρίες που μέχρι πρότινος φοβόσουν να δοκιμάσεις. Το σεξ στο sexting είναι κυρίως εγκεφαλικό. Ή τουλάχιστον χρησιμοποιείς αρκετά τη σκέψη μέχρι να ξεκλειδώσεις το σώμα σου και να νιώσεις άνεση και χαλαρή.

Από τη στιγμή όμως που ο άλλος κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και σαφώς αφού πρώτα σου έχει κάνει κλικ… και σε εξιτάρει ερωτικά, το παιχνίδι της διέγερσης περνάει στο επίπεδο των λέξεων. Δεν έχει σημασία πού είσαι, τι φοράς, τι έχει προηγηθεί στη μέρα σου, σημασία έχει τι νιώθεις και τι θέλεις να νιώσεις μέσα από την κοινή ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων. Αυτό που τώρα μετράει είναι το πώς και τι θα πεις, ποιες λέξεις και ποιες εκφράσεις θα χρησιμοποιήσεις και αν η γλώσσα σου είναι στο ίδιο μήκος με του άλλου – δηλαδή το ύφος και το λεξιλόγιο. Αν η επικοινωνία σας καταφέρνει να σας ενεργοποιεί και τους δύο ερωτικά και αν καταφέρνετε να φτιάξετε μαζί το ίδιο ερωτικό σενάριο!

 

 

 

Μπορείς με τη φαντασία σου να φτιάξεις στο μυαλό σου όποιο σκηνικό θες, να πλάσεις τον εαυτό σου σαν μια νέα ηρωίδα erotica… να νιώθεις με τη βοήθεια του κλιματιστικού τη δροσιά της Καραϊβικής και με τη φωτό του screen saver σου όντως να σε βλέπεις ξαπλωμένη στην αμμουδιά, και να μη σε νοιάζουν καθόλου τα σκορπισμένα ρούχα στο δωμάτιο ή το χάος πάνω στο γραφείο σου.

Μια virtual ερωτική πραγματικότητα σε περιμένει να μπεις και να τη φτιάξεις στα μέτρα σου, με μόνο συνένοχο τον εκάστοτε ερωτικό παρτενέρ.

Και ναι, το sexting σου δίνει την απενοχοποιημένη δυνατότητα να έχεις περισσότερο από ένας sexters… εκεί που μέχρι πριν λίγο μπορεί να θεωρούσες «απιστία» και το να χαμογελάσεις ή να κοιτάξεις κάποιον άλλον πέρα από τον σύντροφό σου.

Ακόμα και τώρα που η καραντίνα έχει τελειώσει και τα μέτρα χαλαρώνουν, όσο ο ιός είναι έξω και με τον αριθμό των κρουσμάτων να έχει αυξητικές τάσεις – όσο και να μου ζητάνε για μια live ευκαιρία οι υποψήφιοι… θα παραμείνουν υποψήφιοι…

 

 

 

Από το να κάθομαι να ζητάω ιατρική βεβαίωση ή να πρέπει να με απολυμάνω ολόκληρη μετά τη συνάντηση, να πρέπει να φορέσω μάσκα μέχρι να φτάσω στο ραντεβού και να φοβάμαι για το παραμικρό… τώρα που έχω μάθει να παίζω το σεξ στα δάχτυλα… και να το έχω όπως και όταν το θέλω χωρίς κούραση, προσπάθεια και πολλά πολλά – χωρίς συζητήσεις του στιλ «σπίτι σου ή σπίτι μου» και χωρίς τον φόβο αν θα με/τον πάρει ο ύπνος μετά…χωρίς καν το άγχος των επιδόσεων, το sexting προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και τώρα μάλιστα με τον καύσωνα σε απαλλάσσει και από το βάσανο του ιδρώτα και της ζέστης.  

Έτσι λοιπόν από το να αγχώνομαι το πώς πού και με ποιον θα πάω διακοπές, τώρα το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα έχω καλό σήμα ή καλό wifi… αλλά τα megabites να είναι καλά και όλα λύνονται!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

«Ταμπέλες» και δεδομένα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε να σας καθορίζουν

Το ποιος είστε δεν έχει να κάνει με νούμερα, ιδιότητες ή επιτεύγματα

SINGLES

7 βασικές συμβουλές ώστε το dating να οδηγήσει σε σχέση

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας.

SINGLES

11 διακριτικά σημάδια ότι είστε πιο θυμωμένοι από όσο νομίζετε

Πώς να καταλάβετε ότι ο θυμός σας επηρεάζει περισσότερο απ’ ό,τι αντέχετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.