Πώς να κάνεις το άτομο που σε ghost-αρε να το μετανιώσει για τα καλά

Δείξε σε εκείνον και σε εκείνη που σε έβγαλαν απότομα από τη ζωή τους πόσο τεράστιο λάθος έκαναν 

Ναταλία Πετρίτη

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό, προσβλητικό και γενικότερα προβληματικό στο  dating του σήμερα, από το ghosting που μπορεί να σου κάνει ξαφνικά ένα άτομο με το οποίο βγαίνατε για καιρό. Προτού λοιπόν προλάβεις να στενοχωρηθείς, να νιώσεις περίεργα και να αναρωτηθείς τι έκανες εσύ λάθος, διάβασε εδώ πώς θα κάνεις το άτομο αυτό να μετανιώσει για τα καλά την κίνησή του. Γιατί είναι γενικός κανόνας ότι όποιοι ghost-άρουν, είναι αυτοί που κάνουν και το λάθος.

Ζήσε τη ζωή σου στο φουλ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να κάνεις στην περίπτωση που έχεις πέσει θύμα ghosting από το να ζήσεις τη ζωή σου στο φουλ, κάνοντας ό,τι τραβά η ψυχή σου. Βγες έξω, κάνε ταξίδια, διασκέδασε σε πάρτι και συναυλίες και ζήσε μια ενδιαφέρουσα ζωή. The best offense is defense!

Δοκίμασε κάτι νέο

Μπροστά στη δυσφορία που νιώθεις μετά από αυτήν την απόρριψη, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δοκιμάσεις πράγματα που πάντα δίσταζες να κάνεις. Έτσι όχι απλά θα ξεχαστείς από τον ψυχικό φόρτο, αλλά θα ενδυναμωθείς όταν θα καταφέρεις πραγματικά να ολοκληρώσεις αυτό το νέο για σένα task. Δοκίμασε λοιπόν από ένα μακρινό ταξίδι, μέχρι το να σκαρφαλώσεις στην κορυφή ενός βουνού. Το ΄χεις.

Μην είσαι ντροπαλή/-πός στο Instagram

Το ξέρουμε, δεν είσαι του show-off στα κοινωνικά μέσα, όμως αυτή είναι η στιγμή να μοιραστείς με τους ακολούθους σου όλα τα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά πράγματα που κάνεις στη ζωή σου, ακόμη και τώρα που έχεις πέσει θύμα ghosting. Είπαμε, κάποιος πρέπει να το μετανιώσει!

Κάνε όλα όσα δεν κάνατε μαζί

Μερικές φορές, πρέπει μια σχέση η μια περίοδος dating να τελειώσει, για να καταλάβεις πόσο τοξική ήταν. Πάρε λοιπόν αυτή την ευκαιρία για να κάνεις όσα πράγματα δεν κάνατε μαζί τόσο καιρό και θα καταλάβεις ίσως και γιατί δεν θα λειτουργούσε ποτέ το μεταξύ σας.

Block-αρέ τον/την

Μόλις τελειώσει η Instagram-ική εκδίκησή σου, απλά μπλόκαρα το άτομο που σου έκανε ghosting μια για πάντα. Άλλωστε αυτό ήταν που αποφάσισε πως δεν σε θέλει στη ζωή του. Και εις τα επόμενα! 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares