Πώς να τον/την κερδίσεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Συμβουλές-must για εγγυημένη επιτυχία! 

Ναταλία Πετρίτη

Η πρώτη εντύπωση είναι το παν στις ανθρώπινες σχέσεις, πόσο μάλλον στις ερωτικές. Αν λοιπόν πρόκειται να βγεις το πρώτο σου ραντεβού με ένα άτομο που φαίνεται πως σε ενδιαφέρει πολύ, διάβασε εδώ πώς θα το κερδίσεις από την πρώτη σας κιόλας κοινή έξοδο, επαναλαμβάνοντας μελλοντικά πολλές ακόμα!

Προσπάθησε να δείχνεις όμορφος/όμορφη

Και όταν το λέμε αυτό δεν εννοούμε ούτε να δώσεις μια περιουσία για τα ρούχα που θα βάλεις, ούτε και να πας στο κομμωτήριο για χτένισμα. Επίλεξε τα ρούχα με τα οποία εσύ νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και που είναι άνετα για τη δραστηριότητα που θα επιλέξετε, φόρα το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και κλέψε τις εντυπώσεις!

Δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή του/της

Συζητήστε μαζί τις συνήθειές σας, όσα κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας και δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή του/της. Έτσι θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και θα εντοπίσετε κοινά πράγματα που σας ενώνουν.

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος όταν έχουμε να κάνουμε με τις ερωτικές σχέσεις παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Δείξε τις προθέσεις σου κοιτώντας τον/την στα μάτια, κράτα τη στάση του σώματός σου διαρκώς προς το μέρος του/της και ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα με απαλά αγγίγματα. Εννοείται πάντα με σεβασμό και συναίνεση.

Μείνε συγκεντρωμένος/-η

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αφαιρεθείς και να «χάσεις» μια από τις κουβέντες που θα ανταλλάξετε στο ραντεβού. Ακόμη κι αν έχει προηγηθεί μια δύσκολη μέρα στη σχολή ή στη δουλειά, φρόντισε το μυαλό σου να είναι διαρκώς εκεί.

Κάνε ένα follow-up μετά το ραντεβού

Για να βεβαιωθείς ότι δεν θα βγεις εύκολα από το μυαλό του/της μετά το ραντεβού, φρόντισε να στείλεις ένα follow-up μήνυμα μετά από αυτό, στο οποίο θα εκφράσεις το πόσο όμορφα πέρασες. Μην το κάνεις όμως αμέσως, δηλαδή την ίδια μέρα. Ούτε και να απαιτήσεις μέσα από αυτό να μάθεις πότε θα επαναληφθεί. Άσε τα πράγματα να κυλίσουν ομαλά και απλώς πιάσε μια όμορφη κουβέντα που αναμφίβολα θα οδηγήσει σε κάτι παραπάνω σε μικρό χρονικό διάστημα.

Να είσαι αληθινός/-ή

Τελευταίο και πιο σημαντικό, φρόντισε στο ραντεβού αυτό αλλά και σε όλη σας τη διάδραση να είσαι αληθινός/-ή και να μην παρουσιάζεις μια διαφορετική εικόνα του εαυτού σου που δεν ανταποκρίνεται σε ό,τι είσαι. Αν του/της αρέσεις, αυτό θα πρέπει να συμβεί δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό και τις καλές πτυχές που σίγουρα έχει.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares