Skip to main content

SINGLES

Πώς να «ξεκλειδώσεις» τον εαυτό σου στο πρώτο σας ραντεβού

Συμβουλές για να το πάρεις χαλαρά στην πρώτη σας συνάντηση, απολαμβάνοντας τη στιγμή όπως της αξίζει



Το άγχος πριν από το πρώτο μας ραντεβού με ένα άτομο που μας έχει κλέψει την καρδιά είναι σχεδόν δεδομένο, οφείλουμε όμως να μάθουμε πώς να το διαχειριζόμαστε ώστε να απολαμβάνουμε πραγματικά τη στιγμή. Προκειμένου, λοιπόν, να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις όσο περισσότερο άνετα μπορείς στην πρώτη σας συνάντηση, δοκίμασε τις παρακάτω συμβουλές από το AllYou.

Προετοιμάσου κατάλληλα

Δεν είναι κακό να έχεις κάνει μία προεργασία της συζήτησής σας. Σκέψου λοιπόν από πριν τι θα ήθελες να τον ρωτήσεις, τα θέματα συζήτησής σας, αλλά και τις απαντήσεις που θα ήθελες εσύ να δώσεις σε αντίστοιχες ερωτήσεις, και όταν νιώσεις άγχος στη συνάντησή σας, θα ξέρεις τουλάχιστον πώς να συνεχίσεις την κουβέντα.

Επίλεξε οικείο περιβάλλον

Για να μειώσεις το άγχος σου, προτίμησε να βρεθείτε σε έναν οικείο για εσένα χώρο. Πρότεινε το εστιατόριο ή το μπαρ όπου επιθυμείς να συναντηθείτε και σου είναι ήδη γνώριμο, ώστε να μην έχεις το άγχος του τι θα βάλεις, τι θα παραγγείλεις κ.ο.κ. για να μπορείς να νιώσεις πιο πολύ ο εαυτός σου.

Μην φρικάρεις για την τέλεια εικόνα

Ξέρουμε ότι στο πρώτο ραντεβού θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, και αυτό αφορά φυσικά και την εμφάνισή σου. Ηρέμησε όμως και προσπάθησε να απολαύσεις τη στιγμή που μοιράζεστε, ακόμη κι αν το ίσιωμα του μαλλιού σου δεν πέτυχε και πολύ. Αν πράγματι ενδιαφέρεται, δεν θα προσέξει καν όλα αυτά που εσύ έχεις στο μυαλό σου σαν ατέλειες.

Να είσαι ειλικρινής

Αν δεν μπορείς να κρύψεις το άγχος σου, δεν είναι λάθος να εκφράσεις το πώς νιώθεις. Δείξε λοιπόν τα συναισθήματά σου ελεύθερα, γιατί - πού ξέρεις-  μπορεί κι εκείνος να αισθάνεται το ίδιο και να ελαφρύνετε τελικά από κοινού το κλίμα.

Παρατήρησε σημάδια

Αν παρατηρήσεις πως θέλει να μάθει πράγματα για εσένα, σου εκμυστηρεύεται προσωπικές του εμπειρίες και χαμογελάει όταν σε κοιτάει, τότε τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Παρατήρησε λοιπόν αυτά τα σημάδια που θα σε καθησυχάζουν κατά τη διάρκεια του ραντεβού σου και θα σου δίνουν την επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.