Skip to main content

SINGLES

Τι να κάνω όταν αδιαφορεί;

Πώς πρέπει να κινηθείς όταν το άτομο για το οποίο χτυπά η καρδιά σου αδιαφορεί για σένα; 



Σου έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που τον είδες και υπάρχει αμοιβαία σχέση συμπάθειας μεταξύ σας. Όμως εσύ δεν παίρνεις ποτέ την πρωτοβουλία να κάνεις ένα πιο μεγάλο βήμα για να τον προσεγγίσεις και αυτός φαίνεται τελευταία να αδιαφορεί κάπως για σένα. Συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να κινηθείς όταν το άτομο για το οποίο χτυπά η καρδιά σου αδιαφορεί για σένα, ώστε να αλλάξουν τα πράγματα μια και καλή.

Σε πρώτη φάση ηρέμησε

Ίσως είσαι απλά υπερβολική και δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα τίποτα. Πριν παίξεις κι εσύ το χαρτί της αδιαφορίας, αναλογίσου αν είσαι και εσύ αδιάφορη αυτόν τον καιρό και προκαλείς αυτήν την κατάσταση, επειδή προσπαθείς να το παίξεις χαλαρή και ότι δεν έχει τσιμπηθεί μαζί του. Έπειτα, χαλάρωσε, μπορεί να είναι πολλές οι αιτίες που σε έχει παραμελήσει και να υπάρχει εξήγηση. Πέτα το λοιπόν σε μία άσχετη φάση, ανάφερε ότι τον βλέπεις λίγο σκεπτικό αυτόν τον καιρό και δες τι θα σου πει.

Αδιαφόρησε με το γάντι

Αν αρχίσεις να αδιαφορείς ακόμη και σε απλά καθημερινά πράγματα, εκτός του ότι μπορεί να σε θεωρήσει ανισόρροπο άνθρωπο, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Αδιαφόρησε λοιπόν κι εσύ με τη σειρά σου με το γάντι, δίνοντας για λίγο αγάπη και μετά εξαφανίσου απότομα. Και μετά εμφανίσου ξανά. Το σκωτσέζικο ντους ίσως και να λειτουργήσει και να καταλάβει και εκείνος ότι αδιαφορεί για σένα.

t

Δώσε προσωπικό χώρο

Όταν ένας άνθρωπος αρχίζει ξαφνικά να αδιαφορεί για εμάς, είναι αρκετά πιθανό η κίνηση αυτή να προκύπτει εξαιτίας του βομβαρδισμού σε εκείνον που εμείς έχουμε εξαπολύσει άθελά μας. Ναι, ξέρουμε ότι σου αρέσει, ίσως όμως πρέπει να δώσεις και λίγο προσωπικό χώρο ώστε να μην τρομοκρατείται, δεν νομίζεις.

Απόφυγε τις ερωτήσεις

Αν ξαφνικά είναι αδιάφορος απέναντί σου, απόφυγε τις επικριτικές ερωτήσεις που σε κάνουν να φαίνεσαι εξαρτημένη και needy και προσπάθησε να καταλάβεις τι φταίει για αυτήν την εξέλιξη. Πολλές φορές ενδέχεται να συμβαίνουν πράγματα στο παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε, όπως το να πιέζεται ένας άνθρωπος από εξωγενείς παράγοντες όπως μια ασθένεια συγγενή. Πριν λοιπόν προσφύγεις στο να ρωτήσεις τι έχει συμβεί, δώσε λίγο χρόνο αφού το άτομο αυτό μπορεί από μόνο του να σου εξηγήσει εν καιρώ τι έχει συμβεί και έχει χαθεί για λίγο καιρό τόσο έντονα.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.