Πώς να καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά ακόμη κι όταν είναι flirty απέναντί σου

Μερικές φορές ένα άτομο μπορεί να μας φλερτάρει ακόμη κι αν δεν σκοπεύει ποτέ να κάνει κάποια κίνηση

Ναταλία Πετρίτη

Είναι πάντα χαμογελαστός δίπλα σου, σου κάνει κομπλιμέντα και φαίνεται να θέλει διαρκώς να βρίσκεται γύρω σου. Το πρόβλημα είναι στο ότι δεν κάνει ποτέ κάποια πιο bold κίνηση για να σε προσεγγίσει και εσύ μπερδεύεσαι από αυτή του τη συμπεριφορά.

Μερικές φορές ένα άτομο μπορεί να μας φλερτάρει ακόμη κι αν τελικά δεν σκοπεύει ποτέ να κάνει κάποια κίνηση και να μας ζητήσει να βγούμε ένα ρομαντικό ραντεβού. Οι λόγοι είναι φυσικά πολλοί, όμως η συμπεριφορά αυτή είναι αρκετή για να παίξει με το μυαλό μας, ταλαιπωρώντας μας αρκετά και κάνοντάς μας να αμφισβητούμε τη γοητεία και την αξία μας ως άτομα. Να πώς θα καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και για την εξέλιξη της μεταξύ σας σχέσης, ακόμη κι όταν είναι flirty απέναντί σου.

Δεν σου ζητά ποτέ να βγείτε

Είναι το πιο προφανές. Ψήνεται για σένα, του αρέσεις και σε φλερτάρει με κάθε ευκαιρία, όμως ποτέ ως τώρα δεν σου έχει ζητήσει να βγείτε ραντεβού οι δυο σας. Και στην πραγματικότητα μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί, αφού το ενδιαφέρον του δεν είναι και τόσο μεγάλο.

Σε ενθαρρύνει να μιλήσεις ή να βγεις με άλλα άτομα

Ακόμη κι όταν σε φλερτάρει, δεν χάνει την ευκαιρία να σε ενθαρρύνει να μιλήσεις ή να βγεις ραντεβού με άλλα άτομα. Και αυτό είναι μια προφανής ένδειξη ότι εκείνος δεν θα είναι ένα από αυτά.

Μπορούν να περάσουν μέρες ή εβδομάδες χωρίς επικοινωνία

Όταν ένας άνθρωπος που σε φλερτάρει εξαφανίζεται με μεγάλη ευκολία για μέρες ή εβδομάδες χωρίς να επικοινωνήσει μαζί σου, αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον του δεν είναι και τόσο μεγάλο. Αλλιώς σίγουρα θα κρατούσε συχνότερη επαφή.

se-flertarei-alla-den-endiaferetai-2

Αναφέρει ανοιχτά ότι βγαίνει και με άλλα άτομα

Σου μιλά για τις γυναίκες που του αρέσουν και σε ρωτά ακόμη και τη γνώμη σου για αυτές, ακόμη και όταν σε φλερτάρει ανοιχτά. Δεν πιστεύει ότι αυτό είναι προβληματικό, αφού εσείς οι δύο δεν θα προχωρήσετε με κάποιον τρόπο.

Δεν προσπαθεί να σε γνωρίσει σε ένα βαθύτερο επίπεδο

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Ένας άνθρωπος που θα ενδιαφερόταν πραγματικά για σένα, σίγουρα θα αναζητούσε τρόπους να γνωριστείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, γνωρίζοντας κι άλλες πτυχές του εαυτού σου που μπορεί να είναι κρυμμένες μέσα σου. Αν δεν δείχνει τη διάθεση για κάτι τέτοιο, σίγουρα είναι απλά ένα φλερτ που θα ξεχαστεί σύντομα. Όταν θα γνωρίσεις εκείνο το πρόσωπο που πραγματικά θα μαγευτεί από εσένα και θα σε διεκδικήσει για όσα είσαι.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares