Skip to main content

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

6 πρωτότυποι τρόποι για να γιορτάσεις την ημέρα της μητέρας

Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με την μαμά σου αγνόησε το άρθρο


Τζίνα Σπάρτακου


Την Κυριακή 12 Μαίου οι μανούλες σε όλο τον πλανήτη έχουν την τιμητική τους και είναι μια θαυμάσια ευκαρία να δείξεις για μια ακόμη φορά στην μαμά σου πόσο την σκέφτεσαι και την αγαπάς.
 Αν είσαι κι εσύ μανούλα ακόμη καλύτερα. Το top 6 των πιο πρωτότυπων επιλογών, σε αφορούν άμεσα.  Καλή σας διασκέδαση και χρόνια πολλά!

- Κάλεσε τις δύο καλύτερες φίλες της, αυτές που πραγματικά αγαπάει πολύ μαζί με τα παιδιά τους και βγείτε όλοι μαζί για brunch σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ε, μια μανούλα την έχουμε, ας την κάνουμε αυτή τη μέρα να νιώσει πριγκίπισσα!

- Κλείσε ένα spa treatment για τις δυό σας.
Πολλά spa και κέντρα θαλασσοθεραπείας προσφέρουν για την γιορτή της μητέρας, ειδικά πακέτα για την μαμά και την κόρη με πολύ καλύτερες τιμές!
Ξεκινήστε με ένα καυτό χαμάμ και μετά μασάζ με αιθέρια έλαια και καυτά πουγκιά. Οι  Ελληνίδες μαμάδες ακόμη κι αν είναι συνταξιούχες, συνήθως είναι πολύ πολύ κουρασμένες. Για την ακρίβεια γεννήθηκαν κουρασμένες. Και συνήθως δεν επιτρέπουν καμιά πολυτέλεια στον εαυτό τους, αλλά μόνο τρέχουν, δίνουν και προσφέρουν χωρίς τελειωμό (είπαμε συνήθως …). Να δεις που η μαμά σου αυτό το δώρο της απόλυτης χαλάρωσης, θα το θυμάται για πάντα.

mamyin.jpg

-Προσέφερέ της μια ωραία θεατρική παράσταση με τον αγαπημένο της ηθοποιό. Ολες οι μαμάδες έχουν ένα αγαπημένο ηθοποιό. Μάθε που παίζει ο δικός της αγαπημένος και κλείσε 2 θέσεις για την Κυριακάτικη απογευματινή παράσταση. Αν στο ταμείο σου πουν οτι η είναι sold out, θα πεις οτι θέλεις να το κάνεις δώρο στη μαμά σου για την γιορτή της μητέρας. Να δεις που θα σου βρουν θέσεις…

- Αν δεν μπορεί να βγει έξω, μαγείρεψέ της εσύ ένα ωραίο φαγάκι, επισκέψου την στο σπίτι της και δείτε μαζί παλιές φωτογραφίες. Ή καθίστε μαζί στον καναπέ και δείτε μια ελληνική ταινία, ή βγείτε μαζί στο μπαλκόνι και χαζέψτε την άνοιξη. Καμιά φορά μια απλή μέρα όπου δεν κάνουμε τίποτε το συγκλονιστικό και ινσταγκραμικό , απλά χαλαρώνουμε, χαζεύουμε και ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλον, είναι πιο σπουδαία και από την πιο ευφάνταστη έξοδο…

- Τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό που ακούει η μαμά  και ζήτησε σε έναν παραγωγό να της αφιερώσει με το όνομά της το αγαπημένο της τραγούδι. Όλες οι μαμάδες λατρεύουν το ραδιόφωνο και νομίζω θα ξετρελλαθεί με την ιδέα.

- Απλά σκέψου και αφιέρωσε λίγο χρόνο παραπάνω για να θυμηθείς τι  πραγματικά είναι αυτό που θα την κάνει να χαρεί, να χαμογελάσει και να νιώσει οτι πραγματικά την σκέφτεσαι και την αγαπάς. Είναι σίγουρο οτι το ξέρεις…

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά του Καρκίνου στις 4/2 ξαναβλέπουμε το “Hair Love”

Τη μικρού μήκους animation ταινία που κέρδισε το Όσκαρ αλλά και την καρδιά μας

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Στον αστερισμό των μαμάδων!

Τι είδους μαμά είσαι, με βάση το ζώδιό σου

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε γονιός καθώς το παιδί μεγαλώνει

Ο ρόλος του γονέα είναι μια συνεχής περιπέτεια που εκτός από απολαυστικές στιγμές και έντονα συναισθήματα, προσφέρει και μικρές (ή και μεγαλύτερες!) αγωνίες.

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας