Λίλα, pause…

Aν είσαι σε διακοπές και ακόμη τρέχεις, πάτα το  κουμπάκι. 

Νανά Χατζή

Το μαγικό κουμπάκι λέγεται παύση (pause) και το έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι, για να μην κάψουν τον εγκέφαλό τους και βέβαια για να τα βγάλουν πέρα και την επόμενη χρονιά.

Γενικώς όλα αυτά τα κουμπάκια που διέθετε παλιά ένα κασετόφωνο και πλέον διαθέτει το κομπιούτερ, θεωρώ ότι όλα υπάρχουν κάπου μέσα μας και αναλόγως τη στιγμή, νοητά πρέπει να τα πατάμε…Το start, to exit, το copy paste και βέβαια το μαγικό delete.

lilain.jpg

Αν λοιπόν είσαι σε διακοπές και από το πρωί μέχρι το βράδυ, κουβαλάς, εξυπηρετείς, φτιάχνεις πρωινά, πας με τα παιδιά στην παραλία, φουσκώνεις μπρατσάκια, επιστρέφεις φτιάχνες κεφτέδες, τα βάζεις να κοιμηθούν, τα ξυπνάς, πας τα μεγαλύτερα για μπάσκετ, τα μικρότερα για παιχνίδι, κανονίζεις για ταβέρνα, τους φέρνεις όλους από την ταβέρνα… συγγνώμη, αλλά πρέπει να εξηγήσεις σε όλους, ότι σήμερα απλά θα πατήσεις το pause.

Πώς θα τα καταφέρεις;

Βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σου. Ζητώντας βοήθεια από τον σύντροφό σου, ή από άλλες μαμάδες. Απλά χαλαρώνοντας και κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα. Κάνοντας κάτι ολόδικό σου, που σε ευχαριστεί πολύ και σε ξεκουράζει.

Και δεν πειράζει σε αυτές τις διακοπές ας μην γίνουν όλα τέλεια. Το πιο σημαντικό απ᾽ όλα Λίλα μου, είναι οτι επιτέλους βρήκες μέσα σου, πού είναι αυτό το pause.

Κι᾽αν το πατήσεις μια φορά, είναι σίγουρο οτι θα καταφέρεις να το ξαναπατήσεις…

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares