Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Μωρά του Απριλίου – γεννημένα αρχηγοί

Τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά για όσους γεννιούνται τον δεύτερο μήνα της άνοιξης



Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που αγαπάμε τον Απρίλιο: ο καιρός είναι πιο ζεστός, οι μέρες είναι μεγαλύτερες και συχνά γιορτάζουμε το Πάσχα. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι όλα τα καλά πράγματα που σκέφτεστε για εκείνα με γενέθλια Απριλίου είναι πιθανώς αλήθεια. Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Απρίλιο είναι πιο υγιείς από τους συνομηλίκους τους και επίσης πιο αισιόδοξοι. Διακρίνονται σε πολλές θέσεις εργασίας και έχουν στέρεους γάμους. Περνούν επίσης το μήνα γέννησής τους απολαμβάνοντας, χάρη σε μερικές διακοπές που σχετίζονται που πέφτουν τον Απρίλιο. Ίσως να έχουν μια μικρή έφεση στο ψέμα, αλλά και ποιος δεν έχει – ειδικά την πρωταπριλιά!

Είναι είτε Κριός είτε Ταύρος

Ο Κριός γιορτάζει τα γενέθλιά του μεταξύ 1 Απριλίου και 20 Απριλίου, ενώ όποιος γεννήθηκε μεταξύ 21 Απριλίου και 30 Απριλίου είναι Ταύρος. Ο Κριός θεωρείται συνήθως ως «παθιασμένος και ανεξάρτητος», ενώ οι Ταούροι είναι συχνά «έξυπνοι, φιλόδοξοι και αξιόπιστοι».

Υπάρχουν δύο λουλούδια γέννησης για τον Απρίλιο

Τόσο η μαργαρίτα όσο και το γλυκό μπιζέλι θεωρούνται λουλούδια γέννησης για τον μήνα Απρίλιο. Και τα δύο συμβολίζουν χαρούμενα συναισθήματα: Το γλυκό μπιζέλι σημαίνει ευδαιμονία και ευχαρίστηση, ενώ οι μαργαρίτες λένε ότι αντιπροσωπεύουν παιδική αθωότητα, πίστη και αγνότητα.

Είναι ένας χαρούμενος μήνας

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι η 1η Απριλίου είναι η Πρωταπριλιά. Όμως ολόκληρος ο μήνας γιορτάζει πραγματικά την κωμωδία. Ο Απρίλιος είναι ο Μήνας Χιούμορ, ο οποίος δημιουργήθηκε για να μοιραστεί και να τονίσει τη «θεραπευτική αξία του χιούμορ».

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στις 22 Απριλίου μοιράζονται τα γενέθλιά τους με την Ημέρα της Γης.

Καθιστώντας την την πιο φιλική προς το περιβάλλον ημέρα του έτους! Άλλες εορτές του Απριλίου περιλαμβάνουν την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου), την Παγκόσμια Μέρα Χορού (29 Απριλίου), τη Διεθνή Ημέρα Τζαζ (30 Απριλίου)

Μοιράζονται τον μήνα γέννησης με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Αλλά και άλλους διάσημους: Εκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, η Μάντυ Μουρ, η Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Ντέιβιντ Λάντμαν, ο Τζάκι Τσαν, ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ, η Τζέσικα Άλμπα και ο Έντι Μέρφι, γεννήθηκαν τον Απρίλιο.

Η πολύτιμη πέτρα γέννησή τους είναι το διαμάντι

Τα μωρά του Απριλίου είναι πολύ τυχερά όταν πρόκειται για πέτρες γέννησης: Είναι το διαμάντι, το οποίο, σύμφωνα με το Gemological Institute of America, είναι γνωστό για τη μακροζωία, τη δύναμη, την ομορφιά και την ευτυχία. Είναι επίσης το πιο ανθεκτικό από όλες τις πέτρες γέννησης.

Διαπρέπουν σε πολλά επαγγέλματα

Παρόλο που οι άνθρωποι που γεννιούνται σε άλλους μήνες τείνουν συχνά προς ορισμένες επιλεγμένες σταδιοδρομίες, αυτό δεν ισχύει για τα μωρά του Απριλίου. Μια μελέτη του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Απρίλιο έχουν επιτυχία σε πολλούς διαφορετικούς τύπους σταδιοδρομίας. Dream big, μωρά Απριλίου!

Ανεξάρτητα από το επάγγελμα που επιλέγουν, φτάνουν στην κορυφή

Μια μελέτη 375 πολυεθνικών εταιρειών διαπίστωσε ότι οι CEOs ήταν πιθανότερο να γεννηθούν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Ενώ ο Μάρτιος είχε ένα μικρό πλεονέκτημα, περίπου το 10% των διευθυντικών στελεχών γεννήθηκαν τον Απρίλιο. (Τα καλοκαιρινά μωρά είχαν τον μικρότερο αριθμό διευθύνοντων συμβούλων.)

Είναι πιθανό να έχουν καλή υγεία

Σύμφωνα με ιατρική μελέτη του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, τα άτομα που γεννήθηκαν αυτόν τον μήνα είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστούν από καρδιαγγειακές, νευρολογικές, αναπνευστικές και αναπαραγωγικές ασθένειες από ό, τι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.

Είναι γενικά πιο αισιόδοξοι

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο έχουν υψηλή βαθμολογία σε αυτό που ονομάζεται κλίμακα υπερθυμίας, σύμφωνα με ερευνητές του Ηνωμένου Βασιλείου Η υπερθυμία είναι ο επιστημονικός όρος για τη γενική αισιοδοξία, οπότε τα μωρά του Απριλίου είναι πιθανό να βλέπουν το γυαλί ως μισό γεμάτο ή να βρίσκουν την ασημένια επένδυση σε κάθε περίπτωση.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο έχουν υψηλή βαθμολογία σε αυτό που ονομάζεται κλίμακα υπερθυμίας, σύμφωνα με ερευνητές του Ηνωμένου Βασιλείου Η υπερθυμία είναι ο επιστημονικός όρος για τη γενική αισιοδοξία, οπότε τα μωρά του Απριλίου είναι πιθανό να βλέπουν το γυαλί ως μισό γεμάτο ή να βρίσκουν την ασημένια επένδυση σε κάθε περίπτωση.

Μωρά του Απριλίου – γεννημένα αρχηγοί - Childit - Τα πάντα για το παιδί

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη