3 λόγοι που κάνεις περισσότερο σεξ τα Χριστούγεννα

Οι έρευνες αυτό λένε, εσύ δεν ξέρω

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Είναι η εορταστική διάθεση που σε κάνει να βλέπεις τον σύντροφό σου πιο ερωτικά; Είναι οι διακοπές που σε βρίσκουν πιο ξεκούραστη- λέμε τώρα; Πώς εξηγείται το ότι κάνεις πιο πολύ σεξ κατά τη διάρκεια των γιορτών;

Ένα ερώτημα το οποίο θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητο και να μείνουμε απλά προσηλωμένοι στο γεγονός. Κάνεις σεξ. Καμιά φορά, ξέρεις, αυτό αρκεί. 

Μην αγνοήσουμε όμως και τους ειδικούς, επιστήμονες ανθρώπους, που κάνουν τις έρευνές τους και μας αποκαλύπτουν τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα των ημερών αυτών.  

Οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και το Instituto Gulbenkian de Ciencia στην Πορτογαλία εξηγούν το φαινόμενο:
1. Καταρχάς, τον χειμώνα βελτιώνεται η ποιότητα του σπέρματος και η αλλαγή στη διάρκεια της μέρας επηρεάζει τη λειτουργία των ωοθηκών, την ποιότητα του ωαρίου και την ενδομήτρια δεκτικότητα. Κατάλαβες τώρα γιατί σε καλούν συνέχεια σε πάρτυ τον Σεπτέμβριο;

2. Αυτός ο παλιόκαιρος είναι γεγονός ότι αυξάνει την ερωτική διάθεση. Κυρίως όταν δεν έχει βάλει πετρέλαιο η πολυκατοικία.

3. Η φάτνη, το θείο βρέφος, τα παιδιά που χαίρονται, όλα αυτά σε βάζουν σε ένα mood να δημιουργήσεις οικογένεια. Εντάξει, μπορεί να γίνεται ασυναίσθητα, μπορεί και να το έχεις πάρει απόφαση, η εποχή πάντως ενδείκνυται. 


 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares