Skip to main content

SEX

4 υπερεκτιμημένα είδη σεξ

Νομίζεις ότι τα κάνουν όλοι αλλά δεν



Μου έχει τύχει πολλές φορές να προβώ σε εξομολογήσεις στο γραφείο, τύπου «Καλά, όλες κάναμε στα νιάτα μας σεξ με τον καλύτερό μας φίλο» και εκεί που περιμένω κύμα ενθουσιασμού για τις αναμνήσεις που ξύπνησα, να λάβω μοναχά μερικά βλέμματα απορίας. 

Με τον καλύτερό μου φίλο εγώ δεν πήγα ποτέ- δεν είχα καλύτερο φίλο. Για πολλά χρόνια όμως νόμιζα ότι αυτά που κάνω εγώ στο ερωτικό κομμάτι, οκ, τα έκανε όλος ο κόσμος, δεν τρέχει και κάτι. 
Τρέχει γιατί δεν είναι έτσι. 

Για αυτό σου λέω, μην ψαρώνεις με όσα διαβάζεις και όσα σου λένε. Να ενημερώνεσαι, σαφώς, να συζητάς, να ψάχνεσαι, φυσικά, να μην ζηλεύεις όμως κανέναν.

Γιατί στο σεξ εκτός από fake οργασμοί, υπάρχουν και fake news.

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει ή να κάνεις:

1. One night stand
Εάν σου προκύψει, οκ. Δεν θα τρέξεις όμως να το επιδιώξεις κιόλας μόνο και μόνο επειδή το έχει κάνει η κολλητή σου. Τόσο τέλεια πέρασε πια; 

2. Friends with benefits
Πολύ χρήσιμο να έχεις έναν κολλητό που να τα βρίσκετε στο σεξ και μετά από αυτό να παραμένετε φιλαράκια. Αν και δεν νομίζω ότι είναι τόσο στεγνά τα πράγματα, οκ. Δεν σημαίνει ότι με τον φίλο σου πρέπει να μοιάζεσαι εντελώς τα πάντα. 

3. Cyber sex
Δεν είναι όπως το τηλεφωνικό, ας πούμε, που κάναμε τα χρόνια τα παλιά, όταν εκείνος έμενε επαρχία ή είχε πάει φαντάρος. Το διαδικτυακό είναι η φυσική του εξέλιξη, αλλά θαρρώ πως ενέχει κινδύνους.  

4. Μετά από μεθύσι
Πραγματικά, πες μου μια φίλη σου που έκανε σεξ μεθυσμένη και θυμόταν μετά και να στο περιγράψει. Δεν θα πούμε όμως όχι σε ένα δυο ποτηράκι κρασί, θα πούμε;

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια