4 υπερεκτιμημένα είδη σεξ

Νομίζεις ότι τα κάνουν όλοι αλλά δεν

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μου έχει τύχει πολλές φορές να προβώ σε εξομολογήσεις στο γραφείο, τύπου «Καλά, όλες κάναμε στα νιάτα μας σεξ με τον καλύτερό μας φίλο» και εκεί που περιμένω κύμα ενθουσιασμού για τις αναμνήσεις που ξύπνησα, να λάβω μοναχά μερικά βλέμματα απορίας. 

Με τον καλύτερό μου φίλο εγώ δεν πήγα ποτέ- δεν είχα καλύτερο φίλο. Για πολλά χρόνια όμως νόμιζα ότι αυτά που κάνω εγώ στο ερωτικό κομμάτι, οκ, τα έκανε όλος ο κόσμος, δεν τρέχει και κάτι. 
Τρέχει γιατί δεν είναι έτσι. 

Για αυτό σου λέω, μην ψαρώνεις με όσα διαβάζεις και όσα σου λένε. Να ενημερώνεσαι, σαφώς, να συζητάς, να ψάχνεσαι, φυσικά, να μην ζηλεύεις όμως κανέναν.

Γιατί στο σεξ εκτός από fake οργασμοί, υπάρχουν και fake news.

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει ή να κάνεις:

1. One night stand
Εάν σου προκύψει, οκ. Δεν θα τρέξεις όμως να το επιδιώξεις κιόλας μόνο και μόνο επειδή το έχει κάνει η κολλητή σου. Τόσο τέλεια πέρασε πια; 

2. Friends with benefits
Πολύ χρήσιμο να έχεις έναν κολλητό που να τα βρίσκετε στο σεξ και μετά από αυτό να παραμένετε φιλαράκια. Αν και δεν νομίζω ότι είναι τόσο στεγνά τα πράγματα, οκ. Δεν σημαίνει ότι με τον φίλο σου πρέπει να μοιάζεσαι εντελώς τα πάντα. 

3. Cyber sex
Δεν είναι όπως το τηλεφωνικό, ας πούμε, που κάναμε τα χρόνια τα παλιά, όταν εκείνος έμενε επαρχία ή είχε πάει φαντάρος. Το διαδικτυακό είναι η φυσική του εξέλιξη, αλλά θαρρώ πως ενέχει κινδύνους.  

4. Μετά από μεθύσι
Πραγματικά, πες μου μια φίλη σου που έκανε σεξ μεθυσμένη και θυμόταν μετά και να στο περιγράψει. Δεν θα πούμε όμως όχι σε ένα δυο ποτηράκι κρασί, θα πούμε;About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares