Skip to main content

SEX

 Sexercise

Προπόνηση στις Kegel για ακόμη καλύτερο sex


Νανά Χατζή

Oι πρώτες ασκήσεις που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, για να κρατήσει σε φόρμα την περιοχή των γεννητικών οργάνων, είναι βέβαια οι ασκήσεις Kegel.  Αλλά δεν είναι μόνο αυτές. Οι ειδικοί λένε ότι οι γυμνασμένοι γλουτοί, μπορούν να δώσουν ένα τεράστιο boost στην ερωτική μας απόδοση…

Αν προσθέσουμε στην  ρουτίνα της γυμναστικής μας, έστω δύο φορές  την εβδομάδα ωθήσεις, περιστροφές και σφιξίματα στους γλουτιαίους, είναι ότι καλύτερο για να αποκτήσει η περιοχή την πλαστικότητα μιας χορεύτριας, να μην πονάμε και να έχουμε καλύτερες επιδόσεις την ώρα του σεξ.

1. Η γέφυρα των στεναγμών: ξαπλώνουμε ανάσκελα στο πάτωμα με λυγισμένα τα πόδια (μέχρι στιγμής εύκολο). Τα χέρια στο πλάϊ, οι ώμοι και οι παλάμες ακουμπούν στο πάτωμα.

Σηκώνουμε τους γλουτούς όσο πιο ψηλά μπορούμε και τους σφίγουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Παύση, κατεβαίνουμε και ξανά από την αρχή. Προσπαθούμε για 30 επαναλήψεις  (γκρρ… τι τραβάμε γι᾽αυτό το σεξ).

2. Squats: γνωστά από το γυμναστήριο, τα δημοφιλή σκουάτς που κανένας δεν χωνεύει, διότι όταν τα κάνεις σωστά, πονάει όλο το σώμα, προσφέρουν ευλυγισία στην περιοχή και δυστυχώς δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Ετσι στεκόμαστε όρθιες με ανοιχτά τα πόδια και κάνουμε βαθύ κάθισμα σαν να υπάρχει πίσω μας μια καρέκλα. Στο ανέβασμα σφίγγουμε τους γλουτούς όσο πιο πολύ μπορούμε. Προσπαθούμε για δύο σετ των 10 επαναλήψεων ( πάλι καλά…)

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ