5 στάσεις-εγγύηση για να απολαύσεις το πρωινό σεξ με τον σύντροφό σου

Ξεκίνα τη μέρα σου με τον καλύτερο πιθανό τρόπο!

Ναταλία Πετρίτη

Μερικές στάσεις-κλασικές αξίες, εύκολες στην εκτέλεσή τους, που είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για τη στιγμή της ημέρας που καλά καλά δεν έχει ανοίξει ακόμα το μάτι. Συνέχισε να διαβάζεις και δοκίμασέ τις όλες με τον σύντροφό σου!

Το ιεραποστολικό και οι παραλλαγές του

Εσύ από κάτω, εκείνος από πάνω και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Η ιεραποστολική στάση είναι μία στάση παντός καιρούς, που αρκεί να την πειράξεις ελάχιστα για να γίνει ακόμα πιο απολαυστικά διεγερτική. Δοκίμασε να κλείσεις τα πόδια σου, αφού μπει μέσα σου ή να τα σηκώσεις ψηλά στον αέρα δεξιά και αριστερά (στάση του αετού) ή να προσπαθήσετε να πετύχετε τη στάση CAT (δεν σημαίνει γάτα, αλλά coital alignment technique, δηλαδή τεχνική της ευθυγράμμισης) τοποθετώντας τη μία λεκάνη πάνω στην άλλη. Με τον τρόπο αυτό, η βάση του πέους και το ηβικό οστό του άντρα ακουμπούν την κλειτορίδα και μέσω της τριβής επιτυγχάνεται η μέγιστη διέγερσή σου. Κατ’ επέκταση, και ο πολυπόθητος οργασμός σου.

Η καουμπόισσα

Μία ακόμα, all time classic στάση μετά το ιεραποστολικό είναι η καουμπόισσα. Εσύ έχεις τώρα το πάνω χέρι και τον τρελαίνεις μέχρι να φτάσετε και οι δύο στην κορύφωση.

Το κουτάλι

Η πιο τρυφερή στάση για να κάνεις σεξ μαζί του το πρωί. Εσύ είσαι ξαπλωμένη στο πλάι και εκείνος έρχεται από πίσω σου, αγκαλιάζοντάς σε και κάνοντας αργό, απολαυστικό σεξ χωρίς βιασύνες και γρήγορες κινήσεις. Ό,τι πρέπει δηλαδή για πρωινό ξύπνημα.

Το doggy

Αν πάλι έχετε όρεξη για πιο kinky καταστάσεις, δοκιμάζετε την εγγυημένη απόλαυση που προσφέρει και στους δύο, το doggy. Βασική προϋπόθεση να βάλει ο σύντροφός σου και τα χέρια του στο παιχνίδι, αγγίζοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού σου – δηλαδή το στήθος και την κλειτορίδα σου-, ενώ είναι μέσα σου.

Το στοματικό

Το στοματικό σεξ δεν λειτουργεί μόνο ως ένα ιδιαίτερα ερεθιστικό προκαταρκτικό. Μπορεί να γίνει το ιδανικό κυρίως πιάτο για εσένα και για εκείνον. Μην χάσεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις με το καλημέρα!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares