Πώς να διαχειριστείς το κεφάλαιο σεξ όταν έχεις σχέση εξ αποστάσεως

Συμβουλές για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα

Ναταλία Πετρίτη

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως θέλουν αμοιβαία προσπάθεια και αφοσίωση για να λειτουργήσουν και σίγουρα δεν απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους εκεί έξω. Αν λοιπόν έχεις αποφασίσει να το προσπαθήσεις με το άτομο που έχεις δίπλα σου, έχε υπόψη ότι το κεφάλαιο του σεξ θέλει με τη σειρά του μια ιδιαίτερη διαχείριση ώστε να μην τίθενται εκτός της σχέσης όταν δεν βρίσκεστε στην ίδια πόλη/μέρος. Ακολουθούν μερικές πολύτιμες συμβουλές για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα για τη σχέση σας.

Χτίσε ουσιαστική εμπιστοσύνη και ανοιχτή επικοινωνία

Το σεξ από απόσταση για είναι πραγματικά διασκεδαστικό και να σας βγαίνει εύκολα, προϋποθέτει να έχετε χτίσει μεταξύ σας μια σχέση ουσιαστικής εμπιστοσύνης και μια ανοιχτή, ποιοτική επικοινωνία. Μίλα λοιπόν με τον σύντροφό σου ανοιχτά ως προς το πώς σκέφτεστε και οι δύο να συμβαίνει και σταδιακά θα βρείτε τη μαγική συνταγή.

Βάλτε πρόγραμμα

Όταν δεν ζεις στην ίδια πόλη με κάποιον, το σεξ και η επαφή γίνονται με πρόγραμμα που τηρείται ευλαβικά ώστε να είναι εφικτό και απολαυστικό παρά τα εμπόδια. Βάλτε λοιπόν ουσιαστικό πρόγραμμα για τα online ραντεβού σας μέσω Zoom ή για το spicy τηλεφώνημα που θα κρατήσει ζωντανή τη σχέση σας. Ακόμη κι αν υπάρχει διαφορετικό ωράριο και time zone, μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει.

Μην ξεχνάτε το teasing

Ακριβώς επειδή δεν έχετε τακτική επαφή, μην ξεχνάτε το σεξουαλικό teasing στην καθημερινότητα, που θα έχει τη μορφή ενός καυτού μηνύματος ή μιας φωτογραφίας/βίντεο στο inbox του συντρόφου σας. Αυτό θα κρατά τη φλόγα δυνατή, ακόμη και στις περιπτώσεις που έχετε να βρεθείτε καιρό.

Θέστε τα όριά σας

Μία σχέση εξ αποστάσεως που λειτουργεί καλά και με ποιότητα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει για πάντα με τους ίδιους όρους. Αν λοιπόν νιώσετε κούραση ως προς αυτό, επικοινωνήστε τις ανάγκες σας και βάλτε όρια σχετικά με το πώς λειτουργεί. Μπορεί για παράδειγμα με τον καιρό να θεωρήσετε απαραίτητο το να βρίσκεστε δια ζώσης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ώστε να λειτουργήσει και να έχετε ακόμη πιο ενεργή σεξουαλική ζωή, εκτός κάμερας και κοινωνικών μέσων. Θυμηθείτε ότι αυτό που μετράει είναι πάντα η ειλικρίνεια προθέσεων. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares