Skip to main content

SEX

6 tips για πιο δυνατούς οργασμούς

Τι να κάνεις για να απογειώσεις την εμπειρία του σεξ



Ο γυναικείος οργασμός προϋποθέτει δυνατή χημεία με τον ερωτικό σου σύντροφο, χαλάρωση και βαθιά γνώση και σύνδεση με το σώμα σου. Πολλές φορές δεν είναι καν αυτονόητη προϋπόθεση για την απόλαυση στη σεξουαλική επαφή, όταν όμως αυτός έρχεται, το μόνο βέβαιο είναι το αίσθημα είναι μαγικό. Και ακόμη πιο μαγικό μπορεί να γίνει αν ακολουθήσεις μερικές συμβουλές ώστε αυτός να γίνει ακόμη πιο έντονος. Να λοιπόν τι μπορείς να κάνεις, για δυνατούς οργασμούς που θα απογειώσουν τη σεξουαλική σου ζωή.

Δώσε βάση στα προκαταρκτικά

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε στα προκαταρκτικά, τόσο μεγαλύτερη είναι και η διέγερση που προκαλείται. Αφιέρωσε λοιπόν με τον σύντροφό σου περισσότερο χρόνο σε αυτά και η χαλάρωση και η ευφορία που θα σου προκαλέσουν θα οδηγήσει σε εντονότερη κορύφωση.

Κάνε ένα ζεστό μπάνιο

Η ζέστη στο σώμα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, αυξάνοντας με τη σειρά τους τη φυσική λίπανση του κόλπου. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολυνθεί γενικά η σεξουαλική επαφή, μειώνοντας τον όποιο πόνο από την τριβή και ενισχύοντας τελικά την κορύφωσή σου.

Πειραματίσου με τον ρυθμό

Η εναλλαγή στην ταχύτητα ως προς τον ρυθμό που ακολουθείτε στο σεξ μπορεί επίσης να παίξει σημαντικό ρόλο στον οργασμό που θα έρθει στο τέλος. Ξεκινήστε αργά, αυξήστε σταδιακά την ταχύτητα και μετά κάντε πειράματα ως προς την εναλλαγή της, για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πες «ναι» στα βοηθήματα

Ένα sex toy με δόνηση, που θα ερεθίσει την κλειτορίδα σου, μπορεί επίσης να σταθεί ως ο καλύτερος αρωγός για έναν οργασμό με ένταση και διάρκεια. Βάλτε λοιπόν έναν δονητή στο παιχνίδι.

Δοκιμάστε το ταντρικό σεξ

Το ταντρικό σεξ, που εστιάζει στο βάθος και τον ρυθμό της αναπνοής σου, μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να έρθουν πιο δυνατές κορυφώσεις. Κι αυτό διότι ευνοεί στη χαλάρωση του σώματος και των αισθήσεων.

Μην εστιάζεις στον οργασμό

Μπορεί στο μυαλό μας να φαντάζει σαν τον υπέρτατο στόχο, αν όμως ξεκινάς το σεξ με το άγχος να συμβεί, ίσως και να επιβαρύνεις τα πράγματα και να σαμποτάρεις το αποτέλεσμα. Προσπάθησε λοιπόν να αποβάλεις την πίεση από το μυαλό σου και δώσε έμφαση στο να περνάς εσύ και ο σύντροφός σου καλά. Όσο λιγότερο άγχος έχεις γύρω από αυτόν, τόσο πιο εύκολα θα προκύψει και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση.

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.