Skip to main content

SEX

Πώς το λιπαντικό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως έχει έρθει η στιγμή!



Η χρήση λιπαντικού μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού με διάφορους τρόπους, απογειώνοντας τη συνολική εμπειρία και προσφέροντας την απαραίτητη άνεση κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού παιχνιδιού. Να μερικοί τρόποι που αυτό μπορεί να δράσει θετικά, για να το βάλετε στην καθημερινότητα της σχέσης σας.

Αυξημένη άνεση και ευχαρίστηση

Τα λιπαντικά μειώνουν την τριβή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, καθιστώντας την πιο άνετη και ευχάριστη. Μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της ξηρότητας του κόλπου, που είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Βελτιώνει την ευαισθησία και τη διέγερση

Τα λιπαντικά μπορούν να ενισχύσουν την ευαισθησία και να αυξήσουν τη διέγερση παρέχοντας μια ολισθηρή και λεία επιφάνεια για προσωπικές δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες αισθήσεις και μια πιο ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία.

Ενισχύουν την ποικιλία και τον πειραματισμό

Τα λιπαντικά διατίθενται σε διαφορετικές φόρμουλες, όπως θερμαντικό, ψυκτικό και με άρωμα. Η χρήση διαφορετικών τύπων λιπαντικών μπορεί να προσθέσει ποικιλία και ενθουσιασμό στη σεξουαλική σας ρουτίνα, επιτρέποντάς σας να πειραματιστείτε και να ανακαλύψετε νέες αισθήσεις μαζί.

Βοηθούν τη χρήση προφυλακτικού

Τα λιπαντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με προφυλακτικά για να μειώσουν τον κίνδυνο θραύσης του προφυλακτικού και να αυξήσουν την άνεση. Μπορούν επίσης να ενισχύσουν την αίσθηση και στους δύο συντρόφους.

Βοηθούν να ξεπεραστούν οι σωματικές προκλήσεις

Τα λιπαντικά είναι ωφέλιμα για άτομα που αντιμετωπίζουν παθήσεις όπως η κολπική ξηρότητα που σχετίζεται με την εμμηνόπαυση ή με ορισμένα φάρμακα που μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα. Η χρήση λιπαντικών μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις και να βελτιώσετε τις σεξουαλικές εμπειρίες σας.

Να θυμάστε ότι δεν είναι όλα τα λιπαντικά συμβατά με όλες τις δραστηριότητες ή υλικά (όπως τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη με ερωτικά παιχνίδια σιλικόνης), επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο λιπαντικού για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας σχετικά με τις προτιμήσεις και ο πειραματισμός μπορεί να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης