Κεφάλαιο "Απιστία": 7 μυστικά σημάδια για να μην πιαστείς στον... ύπνο!

Αποκωδικοποίησέ τα. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Υποπτεύεσαι πως ο σύντροφος σου σε απατά, αλλά κανένα στοιχείο δεν είναι ενοχοποιητικό. Μήπως απλώς παραβλέπεις τα όχι και τόσο εμφανή σημάδια, που μπορούν να προδώσουν την πράξη του;

Η ανακάλυψη της απιστίας είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Πλέον και να μη θέλει κανείς να φανερωθεί, η ίδια η καθημερινότητα, η τεχνολογία και οι συνήθειες του τον προδίδουν. Τα πιο κοινά σημάδια; Μηνύματα στο κινητό από άγνωστο (για εσένα ) αριθμό, νέα χόμπι, γυμναστική και απώλεια κιλών, ανανέωση γκαρνταρόμπας...

Λίγο πολύ το έχεις μελετήσει το θέμα και έχεις ενεργοποιήσει το ραντάρ σου, ώστε να πιάσεις στα πράσα τον άπιστο σύντροφο, όμως μέσα στην ανεξήγητη και περίεργη συμπεριφορά του, όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Κανένα από τα παραπάνω στοιχεία δεν ταιριάζουν στον ύποπτο. 

Η λύση είναι μια: Μάθε να λειτουργείς σαν τον ντετέκτιβ και αναζήτησε τα κρυμμένα μυστικά που θα λύσουν το μυστήριο. Σου θυμίζει κάτι από τα παρακάτω τη δική σου σχέση; Τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά!

1. Χρονοδιάγραμμα: Ο άπιστος σύντροφος έχει την τάση να δημιουργεί χρονοδιαγράμματα. Στην πράξη αυτό θα πει πως προσπαθεί να καλυφθεί δίνοντας το παρόν συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα. Για παράδειγμα, θα σκεφτεί, ότι αν κάθε μέρα σε καλεί στο τηλέφωνο στις 14:00, λίγο πριν σχολάσει από τη δουλειά, για να μάθει αν χρειάζεσαι κάτι, δε θα περάσει ποτέ από το μυαλό σου η απαράδεκτη πράξη του.

2. New Lingo: Είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι όσο περισσότερο χρόνο περνάμε με ένα συγκεκριμένο άτομο, τόσο περισσότερο επηρεαζόμαστε από τη συμπεριφορά του και υιοθετούμε ίσως κάποια στοιχεία της ομιλίας του ή εκφράσεις σώματος. Έλεγξε λοιπόν αν ο σύντροφός σου έχει υιοθετήσει νέα... στοιχεία. 

3. Αλλαγή ρουτίνας: Σκέψου ποιο ήταν το πρώτο πράγμα ή και το δεύτερο που έκανε έως τώρα μόλις μπει στο σπίτι. Ας υποθέσουμε ότι γευματίζατε παρέα και αναλάμβανε τη βόλτα του σκύλου. Μήπως τώρα τρέχει πανικόβλητος στο ντους και βάζει τα ρούχα για πλύσιμο;

4. (Μόνος) Οδηγώ στην Αττική οδό: Μέχρι τώρα φεύγατε με ένα αυτοκίνητο και σε άφηνε στη δουλειά πριν πάει στο γραφείο του. Ήθελε να νιώθει σίγουρος για την ασφάλεια σου. Τώρα όμως; Για κάποιο περίεργο λόγο συχνά σου ζητά να πάρεις το δικό σου όχημα, με αφορμή μια εξωτερική δουλειά που πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα. 

5. Kinky side: Τον επέλεξες γιατί τον ερωτεύτηκες. Η σεξουαλική σας ζωή ήταν το κάτι άλλο. Ποτέ ωστόσο δεν ήταν ο τύπος άντρα με extreme γούστα στο κρεβάτι. Αν ξαφνικά σου ζητήσει κάτι πιο πρόστυχο, τότε μάλλον η κρυφή του σχέση είναι τόσο καλή δασκάλα, που τις ώρες που αδυνατεί να τη συναντήσει, θέλει να περάσει εξίσου καλά. 

6. Κακή διάθεση: Ενώ η ερωμένη του μπορεί να τον ανανεώσει ερωτικά και να αισθάνεται άλλος άνθρωπος, ερωτευμένος και χαρούμενος, από την άλλη μαζί σου θα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Η προσπάθεια να κρατήσει ένα τόσο μεγάλο μυστικό, δημιουργεί σαφέστατα στρες. Επομένως, όλη αυτή η πίεση, οι αϋπνίες, τα νευρά, εκτονώνονται σε σένα. Συνδύασε τα ύποπτα στοιχεία, πριν τον στείλεις σε ψυχολόγο!

7. Black Out: Ο άνθρωπος που είχε πάντοτε έτοιμη την απάντηση, τώρα μοιάζει χαμένος στο διάστημα. Το μυαλό του έχει κολλήσει με τα τόσα ψέματα που αναγκάζεται να σου πει, για να καλύψει την απιστία. Θα αναρωτιέται σίγουρα πόσες και ποιες δικαιολογίες σου έχει πει, γι' αυτό και πριν ξεστομίσει άλλη κουβέντα κάνει ένα γρήγορο mind - back, βέβαια δίχως αποτέλεσμα, μιας και καταλαβαίνεις την αλήθεια κοιτώντας τον στα μάτια.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares