13 εκπλήξεις για τον αγαπημένο σου

Και μάλιστα δεν κοστίζουν τίποτε… 

Νανά Χατζή

Κάποιες φορές είσαι πραγματικά στις καλές σου. Ειδικά όταν έχεις γυρίσει από τριήμερο, έχεις κάνει τα μπάνια σου και είσαι ξεκούραστη. Και τότε ναι, αγαπάς όλο τον κόσμο, γιατί ζει κι αυτός μαζί. Και θέλεις να του κάνεις ένα δώρο ή μια έκπληξη για να του δείξεις οτι τον σκέφτεσαι και τον αγαπάς. Αν δεν ξέρεις τι, εμείς είμαστε εδώ …

DIY: ή αλλιώς φτιάξε κάτι με τα χεράκια σου και χάρισέ του το. Μπορεί να είναι ένα μικρό καλοκαιρινό βραχιολάκι για το χέρι, κάτι που θα ζωγραφίσεις ή κάτι πιο πολύπλοκο αν πιάνουν τα χέρια σου.

Κλείσε τραπέζι στο αγαπημένο του εστιατόριο: αυτές οι πρωτοβουλίες ξετρελαίνουν τους άντρες, οι οποίοι συνήθως γκρινιάζουν οτι τα οργανώνουν όλα εκείνοι.

Καθάρισέ του το γραφείο: προσοχή, χωρίς να μετακινήσεις τα χαρτιά ή τα αγαπημένα του συναρμολογούμενα γιατί θα έχουμε δράματα.

Αν κάνει κάποιο σπορ ή έχει κάποιο χόμπι: κάνε του δώρο ένα σχετικό gadget που το σκέφτεται καιρό, αλλά δεν έχει προλάβει να παραγγείλει ή να αγοράσει.

Χάρισέ του ένα μασάζ:από εσένα ή από επαγγελματία. Συνήθως οι άντρες, ενώ είναι πάρα πολύ κουρασμένοι και μπλοκαρισμένοι, δεν ακούν τον εαυτό τους και δεν τον περιποιούνται όπως εμείς.

ekplixin.jpg

Photo Credit: https://stayclosetravelfar.com/

Πότισέ του τα λουλούδια.

Πάρε ένα δώρο για την γατούλα του: με αυτό θα λιώσει.

Γράψε του ένα χιουμοριστικό ποιήμα ή ένα τραγούδι: αν δεν μπορείς και δεν έχεις έμπνευση, γράψε του ένα γράμμα.

Φτιάξε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το τελευταίο σας μεγάλο ταξίδι: αυτό θα τον ξετρελάνει γιατί στην εποχή της ψηφιακής εικόνας, το να ξεφυλλίζεις ένα άλμπουμ γεμάτο λαχταριστές φωτογραφίες είναι μεγάλη απόλαυση.

Φτιάξ του μια playlist με τα πολύ αγαπημένα του παλιά κομμάτια. Αν δεν τα ξέρεις όλα, ξεκίνα να τον ψαρεύεις και σημείωνε.

Μαγείρεψέ του κάτι, ή φτιάξ᾽ του hand made παγωτό.

Πλύνε του το αυτοκίνητο. Με αυτό, ανεβαίνεις πολύ ψηλά στα μάτια του …

Τέλειωσε μια δουλειά του που εκείνος βαριέται πάρα πολύ να κάνει. Από τα πιο πολύπλοκα, μέχρι τα πιο απλά, είναι μερικά πράγματα που απλά αρνούνται να τα τελειώσουν (από το να του πλύνεις όλο το καλάθι με τα άπλυτα, μέχρι να πληρώσεις ένα λογαριασμό, ή να καθαρίσεις το γκαράζ του). Θα σου χρωστά αιώνια ευγνωμοσύνη!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares