Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μάκη πούντιασα…

Κλείσε το aircondion στη μακροχρόνια σχέση σου. 


Νανά Χατζή

Είστε μαζί πολλά χρόνια και δεν είναι οτι δεν τον θέλεις, αλλά αισθάνεσαι οτι η σχέση σας σιγά σιγά αρχίζει να παγώνει. Κι όμως υπάρχουν τρόποι για να κρατήσεις αναμμένη την φλόγα.

Δοκιμάστε κάτι νέο: οι αλλαγές ενισχύουν την ντοπαμίνη, ένα νευροδιαβιβαστή που δημιουργεί και ενισχύει τα συναισθήματα της απόλαυσης και της ανταμοιβής. Είναι ένας χημικός αγγελιοφόρος στον εγγέφαλο που σε παρακινεί να ξεκινήσεις δραστηριότητες που σε ενθουσιάζουν.

Δοκίμασε με τον σύντροφό σου οτιδήποτε νέο: ένα καινούργιο έθνικ εστιατόριο, μια νέα στάση στο σεξ, μια πρωτότυπη δραστηριότητα που δεν έχετε κάνει ποτέ μαζί. Αυτό θα σας φέρει αμέσως πιο κοντά και θα ενισχύσει το δέσιμό σας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ζευγάρια περνάνε καλά και έρχονται πιο κοντά, όταν πηγαίνουν διακοπές. Επειδή αλλάζουν μέρος και παραστάσεις.

Και να πώς, το καλοκαίρι μπορεί να ωφελήσει την σχέση σου και να φέρει ένα αεράκι ανανέωσης ανάμεσά σας, ακόμη κι αν δεν φύγετε για μεγάλες διακοπές. Μπορείτε να κάνετε μικρές αποδράσεις και να συμφωνήσετε με τον σύντροφό σου οτι κάθε φορά, σε κάθε εξόρμηση, θα κάνετε το λιγότερο μια καινούργια δραστηριότητα μαζί!

 

makin.jpg

Βάλτε λίγη περιπέτεια: η συνταγή που λέει οτι πρέπει να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο, πρέπει να περιέχει μέσα και λίγη αδρεναλίνη, που συνδέεται με τα υψηλά επίπεδα ερεθισμού. Όχι απαραίτητα σεξουαλικού ερεθισμού, αλλά του συναισθήματος εκείνου που μας κάνει να σηκωθούμε από τον καναπέ και να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν.

Επίσης όταν μιλάμε για περιπέτεια, δεν εννοούμε κάτι εξτρίμ, όπως bungee jumping, αλλά ακόμη και κάτι απλό, που όμως για σας θα είναι μια περιπέτεια και θα πυροδοτήσει την αδρεναλίνη σας. Ας πούμε μπορείτε ένα απόγευμα να πάρετε τα ποδήλατα και να ξεκινήσετε για μια τεράστια βόλτα…

 

Προγραμματίστε να κάνετε σεξ: ακούγεται ανατριχιαστικά βαρετό και στημένο, αλλά λειτουργεί, και εμείς οφείλουμε να σου το προτείνουμε. Όλοι οι ειδικοί σύμβουλοι σχέσεων συμφωνούν οτι αν προγραμματίσεις μια μέρα μέσα στην εβδομάδα, που θα είναι αποκλειστικά δική σας, αυτό θα σας φέρει πολύ πιο κοντά.

Ας μην είναι ολόκληρη μέρα, ας είναι μια Κυριακή απόγευμα. Μόνοι εσύ και ο σύντροφός σου στο σπίτι, αλλά όχι να διαβάζετε εφημερίδες και να χαζεύετε στο τάμπλετ. Αυτό το απόγευμα θα είναι  αφιερωμένο στο να αγγίξετε και να χαλαρώσετε ο ένας τον άλλον, να μπείτε μαζί στην μπανιέρα, να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλο, και γιατί όχι να του δείξεις τα καινούργια σου εσώρουχα… Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.