Η μυστηριώδης κολλητή του

Μα τι μπορεί να παίζει μεταξύ τους; 

Νανά Χατζή

Στην αρχή της σχέσης είστε, δεν μπορείς να φέρεις και πολλές αντιρρήσεις, όμως εκείνος δεν κάνει βήμα χωρίς να την ενημερώσει και να την συμβουλευτεί. Την αναφέρει σε κάθε σας συζήτηση και όταν βρίσκονται μαζί, κάνουν σαν να πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση μπύρας.

Και όσο προχωράει το βράδυ, τα πράγματα χειροτερεύουν… Μιλάνε ο ένας στο αυτί του άλλου, τους βλέπεις να αγκαλιάζονται και να μιλούν μεταξύ τους επί ώρες και κάποιες φορές σε κάνουν να νιώθεις σαν να μην υπάρχεις. Το κακό είναι ότι είναι και νόστιμη και έξυπνη και γιατί να το κρύψεις, η κατάσταση όσο πάει γίνεται και πιο ενοχλητική.

- Μπορεί απλώς να είναι μια πολύ καλή φίλη του.

- Ναι, μπορεί κατά βάθος να τον θέλει και δεν την χαλάει καθόλου να σου δείχνει, ότι δεν του είναι αδιάφορη.

- Μπορεί να είχαν παλιά σχέση και να το έχουν αφήσει στο φλου αρτιστίκ. Μήπως άμα τον ρωτήσεις θα σου πει την αλήθεια; Αυτό μόνο από κοινούς σας φίλους μπορείς με σιγουριά να το μάθεις.

- Μπορεί να είναι μια γυναίκα που δεν έχει κάνει καιρό σχέση και επιβεβαιώνεται, επιζητώντας την ανδρική παρουσία στη ζωή της, μέσω των φίλων της.

aaaziliain.jpg

Ευτυχώς λύσεις υπάρχουν:

- Κρατάς την ψυχραιμία σου και δεν τους βρίζεις, μέχρι να περάσει λίγο ο καιρός και να μάθεις τι παίζει...

- Εφαρμόζεις αντίποινα: κάνεις το ίδιο με κάποιον από την παρέα… Εντάξει δεν είναι το πιο αξιοπρεπές, αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να του δείξεις, πώς είναι να βγαίνετε παρέα και αυτοί οι δύο να χαχανίζουν μεταξύ τους και να κλείνονται στον κόσμο τους.

- Εννοείται ότι κρατάς μια πόζα απέναντί της.

- Αν εκείνος είναι από τους άντρες που δεν χάνουν ευκαιρία να φλερτάρουν και με άλλες, πολύ σύντομα θα το καταλάβεις και έτσι κι αλλιώς όση φασαρία και να κάνεις, αυτό το πράγμα δεν αλλάζει.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares