Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι να κάνετε μαζί, για να μείνετε μαζί...

6 tips που θα σας δέσουν! 


Νανά Χατζή

Τα ζευγάρια που μένουν πολλά χρόνια μαζί, δεν είναι μόνο γιατί συνεχίζουν να είναι ερωτευμένα, αλλά  κυρίως, γιατί κάνουν πολλά και διάφορα πράγματα μαζί.

Αν πετύχεις ένα ζευγάρι που ξεκινάει μαζί για πεζοπορία στο βουνό, για ποδήλατο, ή για αναρρίχηση, θα δεις τον ενθουσιασμό και την λάμψη στα μάτια και των δυό. Πολύ περισσότερο από ένα ζευγάρι που ξεκινάει να δειπνήσει σε ένα εστιατόριο.

Η λίστα των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε μαζί είναι μεγάλη και αν το αγόρι σε ενδιαφέρει πραγματικά, πρέπει να ξεκινήσεις να την οργανώνεις… 

aaamaziin.jpg

- Ξεκινήστε να μαθαίνετε μαζί ένα σπορ: γραφτείτε για τένις, ιστιοπλοΐα, πεζοπορία στο βουνό. Η κοινή αθλητική δραστηριότητα φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά.

- Βρείτε ποιά είναι τα κοινά ενδιαφέροντά σας και μην βαριέστε να τα ακολουθήσετε: αν αρέσει και στους δύο ο κινηματογράφος, μην πάτε σινεμά μια φορά στους τρεις μήνες, επειδή είστε κουρασμένοι μετά την δουλειά. Ψάξτε ένα σινεμά στη γειτονιά που σας εμπνέει και επισκεφτείτε το μια φορά την εβδομάδα το λιγότερο.

- Σκεφτείτε μαζί ένα όνειρο ζωής που εξιτάρει και τους δύο: μπορεί να είναι ένα ταξίδι στο Μεξικό, στην Βραζιλία, ή να παρακολουθήσετε την πιο διάσημη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία στον κόσμο από την Φιλαρμονική της Βιέννης (λέμε τώρα)... Με καλή  διαχείρηση χρημάτων, οικονομία και οργάνωση, όλα μπορεί να γίνουν εφικτά. Και μόνο ότι θα περιμένετε μαζί το ίδιο όνειρο, είναι ένα μεγάλο δέσιμο.

- Βρείτε καινούργια πάθη: πριν από λίγα χρόνια γνώρισα ένα ζευγάρι που ξαφνικά αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί μαθήματα οινογνωσίας και μέσα από αυτό, έχουν κάνει απίστευτα ταξίδια σε αμπελώνες στην Ελλάδα, στην Τοσκάνη, στην Γαλλία. Μέχρι την Αργεντινή έφτασε η χάρη τους και όταν τους συναντώ πραγματικά τους χαίρομαι για το πόσο δεμένοι και ευχαριστημένοι είναι από την ζωή τους.

- Σηκωθείτε από την ξαπλώστρα, το κρεβάτι, τον καναπέ και κάντε κάτι που έχει δράση ή είναι εντελώς πρωτότυπο: αν είστε στην φυτεμένοι σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, νοικιάστε ένα ποδήλατο θαλάσσης και αρχίστε τις ορθοπεταλιές. Μπείτε μαζί στην μπανιέρα με το ποτό σας. Κάντε μαζί ένα μάθημα τάνκγο….

- Μιλήστε μετά από το σεξ: αυτό κι αν δένει το ζευγάρι…

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.