Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips αυτοπεποίθησης για τα πρώτα ραντεβού

Το allyou team είναι μαζί σου!


Νανά Χατζή

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις για το πρώτο, αλλά και για το δεύτερο ραντεβού, είναι ότι κι εκείνος έχει το ίδιο, ίσως και χειρότερο άγχος με σένα. Όχι μόνο για την εμφάνισή του, αλλά για όλα.

Το επόμενο SOS, είναι ότι για να σου ζητήσει να βγείτε του αρέσεις σίγουρα: αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχεις υπερβολική αγωνία. Το πρώτο βήμα της κατάκτησής του, το έχεις ήδη καταφέρει.

Μην υπερβάλλεις στο ντύσιμο ή στην συμπεριφορά: γιατί πολύ απλά, όλη αυτή η προσπάθεια να είσαι υπερσέξι, σαν στάση, δηλώνει υπερπροσπάθεια. Η σωστή τακτική είναι να είσαι cool.

Μην βάλεις πάρα πολύ έντονο κραγιόν: ένα κραγιόν που βγάζει μάτι, δηλώνει τρομερή αγωνία να αρέσεις. Δεν το χρειάζεσαι. Άσε που αν πάει να σε φιλήσει θα γίνετε χάλια και οι δύο. Την έχουμε πάθει και ξέρουμε.

Ξέχνα ότι πρέπει να του αρέσεις: πες από μέσα σου ‘’και αν δεν συνεχίσουμε δεν έγινε και τίποτε. Και πάλι μπορεί να τον βλέπω σαν φίλο’’. Αυτό το τρικ μπορεί να σου απαλύνει κάπως το άγχος…

Το καλύτερο ένδυμα που μπορείς να ‘’φορέσεις’’  στα πρώτα ραντεβού, όταν ακόμη δεν έχεις οικειότητα με έναν άνθρωπο, είναι η αυτοπεποίθησή σου: θα μου πεις με τέτοιο άγχος, πώς να έχω αυτοπεποίθηση; Κι όμως. Βάλε το αγαπημένο σου τζινάκι και ένα ωραίο πουκάμισο. Τα αγαπημένα σου παπούτσια, που δεν θα σε κουράσουν αν είσαι πολλές ώρες στο πόδι. Χαλαρό μακιγιάζ και αισιοδοξία, είναι απαραίτητα. Δεν πρέπει το άγχος σου να υπερισχύσει της χαράς, γιατί είναι πράγματι πολύ σπουδαίο να βγαίνεις για πρώτη φορά με έναν άντρα, ή ένα αγόρι που σου αρέσει. Καλή επιτυχία!

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 συμπεριφορές που απωθούν τον άλλον και χαλάνε μια σχέση

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές σε σένα ή στον σύντροφό σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;