4 ραντεβού μαζί του

Ούτε που τα είχες σκεφτεί…

Νανά Χατζή

Η περίοδος των γιορτών σιγά σιγά ξεκινάει, ο καιρός μας κάνει λίγο το χατήρι να κρυώσει έστω το βράδυ, τα πρώτα τζάκια στα Β.Π. τα Σαββατοκύριακα καίνε στο φουλ κι εμείς σου έχουμε ετοιμάσει τα πιο πρωτότυπα ραντεβού μαζί του, για να μην βαρεθείτε ποτέ.

Βραδιά με επιτραπέζια: ανάψτε το τζάκι, βάλτε κρασί στα ποτήρια σας και ξεκινήστε ένα μαραθώνιο με Monopoli,  Jenga, παζλ, ή χαρτιά. Το απόγευμα και το βράδυ, θα περάσουν με γέλια και πειράγματα χωρίς να το καταλάβετε.

Φορέστε φόρμες και fleece και βγείτε μαζί για γρήγορο περπάτημα ἠ τρέξιμο: τα ραντεβού στα καφέ με τον καπουτσίνο και το τσιγάρο στο χέρι, είναι λίγο πασέ… Τα σούπερ ντούπερ ζευγάρια, φορούν τις φόρμες και τα αθλητικά τους και βγαίνουν έξω για καθαρό αέρα και δραστηριότητες …

Παρακολουθήστε μαζί ένα σεμινάριο οινογνωσίας: πάρα πολλά κτήματα διοργανώνουν ανάλογα σεμινάρια στις εγκαταστάσεις τους. Είναι τόσο ενδιαφέρον να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες με τον αγαπημένο σου.

Ξεκινήστε μια καινούργια δραστηριότητα μαζί: μαθήματα χορού, φωνητικής, μουσικής, υποκριτικής, μαγειρικής, yoga, pilates...
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα αναζωογoνήσει την σχέση σας και πόσο κοντά θα σας φέρει, ένα τέτοιο σπουδαίο σταθερό ραντεβού με μια καινούργια γνώση.

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares