Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ανέπαφες επαφές τρίτου τύπου

Ποια είναι άραγε η μόνη αίσθηση που αφήνει free ο κορωνοϊός;



Ο έρωτας βρίσκει πάντα τρόπους να επιβιώνει. Έτσι και τώρα καλείται να επανεφεύρει τους τρόπους προσέγγισης αλλά και τον τρόπο επαφής. Ξεχάστε όσα ξέρατε. Τίποτα απ’ ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα δεν έχει πλέον ισχύ και τίποτα απ' όσα θεωρούσες ασφαλή δεν προσφέρουν ασφάλεια.

Αυτά τα χέρια… είναι μαχαίρια
Η επαφή εξ ορισμού στηρίζεται στην αφή… Αφή με δάχτυλα που μυρίζουν απολυμαντικό ή οινόπνευμα, ή ακόμα χειρότερα που φοράνε λάτεξ γάντια δεν δημιουργούν ιδιαίτερη ερωτική ατμόσφαιρα, εκτός κι αν παίζετε ακόμα μεταξύ σας τον γιατρό… Κάτι που δεν το νομίζω, καθώς αυτή τη στιγμή το άκουσμα της λέξης γιατρός (ακόμα κι αν ξυπνά μνήμες σέξι ηθοποιών από ιατρικές τηλεοπτικές σειρές), αρκεί για να ξενερώσει κάποιος χωρίς περιθώρια και να αναστραφεί η κατάσταση.

Αλλά και χωρίς γάντια ακόμα και τα πιο ερωτικά και τα πιο μοσχομυρωδάτα χέρια είναι ύποπτοι μεταφορείς όχι για χάδια και προκαταρκτικά αλλά για μικρόβια και ιούς… Οπότε, για να μην σας τα πολυλογώ, τα χέρια βγαίνουν εκτός ερωτικής μάχης…

Eκτός κι αν στην στρατηγική του φλερτ σας, προσθέσετε σαν ερωτικό παιχνίδι  το πλύσιμο των χεριών, όπως στο παρακάτω βίντεο.

 



Τα χείλη δεν είναι φίλοι, ούτε και τα φιλιά

 

Με τις μάσκες να καλύπτουν την πλειοψηφία ακόμα και των πιο καλοσχηματισμένων ή των πιο λάγνων χειλιών, κάθε ερωτικό υπονοούμενο μένει στην εσωτερική πλευρά της μάσκας… Δεν αρθρώνεται, δεν ξεστομίζεται… Ούτε να τα σαλιώσεις επιδεικτικά, ούτε να τα δαγκώσεις απαλά με νόημα, ούτε καν να αγγίξεις τα χείλη σου αφηρημένα και ναζιάρικα με το δάχτυλο… Απαπά, με την καμία. Είπαμε δεν αγγίζουμε το πρόσωπό μας και ειδικά ό,τι αφορά χείλη και στόμα…

Ξώφαλτση απώλεια λόγω μάσκας είναι και η μύτη… που μπορεί να μην είναι όργανο του φλερτ, η όσφρηση ωστόσο ήταν πάντα ένα ατού στο ερωτικό παιχνίδι. Ώσπου σήμερα μαθαίνουμε ότι ένα από τα «συμπτώματα» των «ασυμπτωματικών» κρουσμάτων του νέου ιού είναι η απώλεια όσφρησης… Οπότε αν είναι να κυκλοφορούμε (όσοι μείναμε να κυκλοφορούμε) φορώντας όλο μας το γαλλικό άρωμα, καλύτερα να μείνουμε σπίτι… (κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι το πρέπον και το ζητούμενο).

 

Μάτια ερμητικά ανοιχτά…

Με αυτά και με αυτά, αν ακόμα και τώρα, υπό αυτές τις συνθήκες, θες να μπεις ή να παραμείνεις στην αρένα του φλερτ (κατ’ αρχάς χαράς το κουράγιο σου), τότε σου μένουν στη φαρέτρα σου μόνο τα βέλη των ματιών σου. Οπτική επαφή. Εδώ έχεις όλο το πεδίο ελεύθερο! Δράσε χωρίς περιορισμούς και χωρίς σοβαρά μέτρα προφύλαξης.   

Εξάσκησε την παρατηρητικότητά σου. Εντόπισε το θήραμά σου και κάνε focus. Φέρε πάνω του όλη σου την προσοχή και τράβηξέ του το ενδιαφέρον…

Πρόσεξε… για να στρέψεις την προσοχή του πάνω σου ξέχνα παλιά κλασικά και δοκιμασμένα κόλπα. Όπως για παράδειγμα, να βήξεις για να σε κοιτάξει… Όχι μόνο δεν θα στραφεί προς το μέρος σου αλλά θα γίνει καπνός… Όπου φύγει φύγει… Επίσης μην κάνεις (μην το διανοηθείς καν) να ρίξεις κάτι κάτω δίπλα του κατά λάθος… Όσο ευγενικός και να είναι όσο ιππότης και να ήταν πριν από λίγες μέρες… λυπάμαι, αλλά ούτε θα σκύψει, ούτε θα το πιάσει, ούτε θα σου το δώσει – προέχει η ασφάλεια.

 

Το φλερτ ανεβαίνει επίπεδα και οι πίστες του συνεχώς δυσκολεύουν… Μεταξύ μας, επειδή δεν υπάρχει καν στις αιτίες αυτή τη στιγμή που δικαιολογούν το να βγεις για χάρη του από το σπίτι… άραξε στον καναπέ σου και κάνε επανάληψη όλες τις ρομαντικές κομεντί των  ‘80-‘90s και πάρε μαθήματα φλερτ από τη Μεγκ Ράιν και τον Τομ Χανκς (που ευτυχώς ανάρρωσε επιτυχώς από τον κορονοϊό και μας δίνει ελπίδα).

Δες το ερωτικό video για τον κορωνοϊό που έχει γίνει viral

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη