Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για τον άντρα που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου

Είναι τέλειος… σχεδόν τέλειος – αν και λίγο… τελειομανήςΌταν αρχίζεις να βγαίνεις με κάποιον είναι φυσικό να αναρωτιέσαι για μερικά βασικά πράγματα που θες να μάθεις. Από πού είναι; Τι δουλειά κάνει; Ω, και σίγουρα, πότε είναι τα γενέθλιά του; Η γνώση του ζωδίου ενός πιθανού συντρόφου μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην κατανόηση της συμπεριφοράς του. Η αστρολογία μας βοηθά να μάθουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και να κατανοήσουμε βασικές συμπεριφορές των ανθρώπων που συναντάμε στη ζωή μας.

Pixel

Αν άρχισες να βγαίνεις ραντεβού με έναν άντρα που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Οι Παρθένοι τείνουν να είναι συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να τους γνωρίσεις στην αρχή - αλλά μόλις αρχίσουν να χαλαρώνουν, θα ανακαλύψεις μια σκοτεινή, ξεκαρδιστική αίσθηση του χιούμορ και έναν από τους πιο πιστούς φίλους που θα συναντήσεις ποτέ.

Οι άνδρες Παρθένοι μπορεί να σε τρομοκρατήσουν κάπως αρχικά, έτσι όπως φαίνονται τόσο τέλειοι, αλλά αυτό είναι μια επιφανειακή όψη τους. Στην πραγματικότητα, είναι το ίδιο επικριτικοί με τον εαυτό τους όσο και με τους άλλους. Αν και ναι, πολλοί από αυτούς αγαπούν να οργανώνουν πράγματα! Η Παρθένος αντιπροσωπεύεται από την «παρθένα», αλλά μην εμπιστεύεστε το όνομα - ως ζώδια της γης, οι Παρθένοι είναι αισθησιακοί ως προς τον έρωτα. Παρόλο που μοιάζουν αθώοι, μπορεί να έχουν κάποιες μυρωδιές για τις οποίες θα σας πουν όταν γνωρίζουν ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν.

https://www.instagram.com/p/CQ2cxTVtWv9/

Γενέθλια: 23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου

Τρόπος: Μεταβλητός

Στοιχείο: Γη

Κυρίαρχος πλανήτης: Ερμής

Εκπροσωπείται από: το σύμβολο της Παρθένου

Λέξεις κλειδιά: Προσηλωμένος, προσεκτικός, υψηλόβαθμος, εξυπηρετικός, εργατικός, τελειομανής, αισθησιακός, οργανωμένος, προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, έξυπνος, φιλόδοξος

Ύμνος αγάπης: "Goodnight n Go", της Ariana Grande

Διάσημοι άνδρες Παρθένοι: Idris Elba, Keanu Reeves, Nick Jonas, Freddie Mercury, Chris Pine, Colin Firth, Alexander Skarsgård, Bernie Sanders, Dave Chapelle, John Mulaney, Jungkook, Prince Harry, Jason Derulo

Με ποια ζώδια ταιριάζει

Το ζώδιο του Ταύρου είναι ένα εξαιρετικό ταίρι για έναν Παρθένο. Και οι δύο σέβονται την αλληλεγγύη και την εργασιακή ηθική του άλλου - και προσανατολίζονται στην ποιότητα. Ομοίως, η Παρθένος δονείται με το ζώδιο του Αιγόκερω, καθώς και οι δύο έχουν προτεραιότητα στη σκληρή δουλειά, είναι φιλόδοξοι και έχουν μια μυστική άβολη πλευρά. Βασικά, τα ζώδια της γης «παίρνουν» το ένα το άλλο.

Το ζώδιο του νερού Καρκίνος είναι ένα άλλο μεγάλο ταίρι για έναν Παρθένο. Όπου η Παρθένος φροντίζει για πρακτικά θέματα και δείχνει στοργή βοηθώντας σε πράγματα της καθημερινότητας, ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο νερού και δημιουργεί μια οικεία και αγαπημένη σχέση. Μαζί, φτιάχνετε μια μεγάλη ομάδα. Και οι Παρθένοι μπορούν επίσης να είναι υπέροχοι σύντροφοι για ένα άλλο ζώδιο του νερού, τον Σκορπιό. Και οι δύο είναι ειλικρινείς στοχαστές που εκτιμούν τον χρόνο και έχουν παρόμοιο τρόπο επικοινωνίας. Είναι και οι δύο σούπερ διεισδυτικοί που μπορούν να ανακαλύψουν πληροφορίες για οποιονδήποτε / οτιδήποτε, οποτεδήποτε.

Τέλος, η Παρθένος δονείται καλά με το αντίθετό τους ζώδιο, τους Ιχθύς. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τους άλλους, αλλά οι ονειροπόλοι Ιχθύς μπορούν να βοηθήσουν τον λογικό Παρθένο να χαλαρώσει λίγο, ενώ ο Παρθένος μπορεί να βοηθήσει τους Ιχθύς να παραμείνουν προσγειωμένοι.

https://www.instagram.com/p/CS6I1yPoAU5/

Με ποιους δεν ταιριάζει καθόλου

Οι Δίδυμοι και ο Τοξότης θα πρέπει να βάλουν επιπλέον δουλειά για να προσελκύσουν έναν Παρθένο. Είστε όλοι πολύ διαφορετικοί! Οι Δίδυμοι είναι τόσο ομιλητικοί ώστε ο Παρθένος μπορεί να εκνευριστεί, οπότε είναι σημαντικό οι Δίδυμοι να θυμούνται να δίνουν στον Παρθένο τον πολύ αναγκαίο χρόνο μόνος τους. Ο περιπετειώδης Τοξότης μπορεί να θεωρήσει την προσοχή του Παρθένου να φτάνει σε νευρωτικό σημείο, ενώ ο Παρθένος μπορεί να αγχωθεί από την παρορμητικότητα του Τοξότη. Αυτά τα δύο σημάδια θα πρέπει να βρουν μια ισορροπία μεταξύ της σύνταξης ενός πενταετούς προγράμματος και της απόφασης να πάτε σε ένα οδικό ταξίδι χωρίς χάρτη ή προορισμό.

Ωστόσο, εάν είστε Δίδυμος ή ένας Τοξότης, μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια με έναν Παρθένο - ειδικά εάν οι ωροσκόποι σας ή άλλο μέρος του χάρτη γέννησής σας είναι συμβατά.

https://www.instagram.com/p/CS3Sqx4Hzkl/

Όλα όσα τον κάνουν να ξεχωρίζει

Είναι αρκετά χαμηλών τόνων και δεν είναι υπερβολικός στο φλερτ, και ως έξυπνο ζώδιο υπό τον Ερμή, ο εγκέφαλός του λειτουργεί με ταχύτητα 100 μιλίων το λεπτό για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι σωστά. Κάνει πολλές δουλειές πίσω από τα παρασκήνια για σένα και μερικές φορές μπορεί να μην παρατηρήσεις καν ό,τι κάνει για τη σχέση. Είναι αποτελεσματικός στην επικοινωνία, αλλά μπορεί να απομακρυνθεί λίγο, οπότε είναι πιο ευθυγραμμισμένος με την πνευματική πλευρά του Ερμή. Είναι επίσης πνευματώδης, γιατί σίγουρα θα σε κάνει να γελάσεις. Θέλει να ακούει και να μαθαίνει όπου κι αν πηγαίνει, και θέλει ιδιαίτερα να γνωρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα για σένα! Και εμπιστεύσου, θα τα θυμάται όλα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να τον ευχαριστήσεις είναι να είσαι ειλικρινής - και είναι πολύ χαρούμενος.

https://www.instagram.com/p/CS1QQ51L7SN/

Ως τελειομανής που είναι, ο Παρθένος δεν θέλει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Έτσι ξέρεις ότι του αρέσεις - δεν θα ήταν μαζί σου αν δεν πίστευε ότι είσαι το πιο κοντινό στην τελειότητα εκεί έξω. Οι λέξεις -κλειδιά εκεί είναι «πιο κοντά στην τελειότητα». Θέλει να είναι με κάποιον που φαίνεται και παίζει το ρόλο του καλύτερου συντρόφου σχέσεων που θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί, έτσι παίρνει πάντα χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του για να σε βοηθήσει.

Η ανάγκη του για τελειότητα μπορεί να είναι ευλογία και κατάρα. Είναι ιδιότροπος και αδικαιολόγητα ιδιαίτερος κυριολεκτικά για τα πάντα. Παρόλο που κυβερνάται από τον πλανήτη της επικοινωνίας, ο τρόπος που μεταφέρει την άποψή του δεν είναι ο ωραιότερος. Όλα προέρχονται από ένα καλό μέρος, σίγουρα, αλλά κάθε μέρα, μένεις να αναρωτιέσαι αν θα ξεκουραστεί ποτέ και πότε θα βγάλει αυτό το ραβδί που κατάπιε! Τις καλύτερες στιγμές, διαπιστώνεις ότι η σχέση σας λειτουργεί αποτελεσματικά και όμορφα, αλλά τις κακές μέρες, θέλεις να ξεριζώσεις τα μαλλιά σου. Εάν ζητήσεις από τον Παρθένο να διαβάσει το βιογραφικό σου, θα έχει τουλάχιστον δώδεκα αλλαγές - οπότε μην τον ρωτήσεις αν δεν θέλεις πραγματικά να τις μάθεις!

https://www.instagram.com/p/CSx_6QMlqPc/

Ο Παρθένος αγαπά τις λεπτομέρειες. Είναι πιθανό να παρατηρήσει πώς προτιμάς τον καφέ σου και να σου φτιάχνει ένα τέλειο φλιτζάνι από το τρίτο σας ραντεβού. Αναφέρεις ένα βιβλίο που θέλεις να διαβάσεις; Και ο Παρθένος μπορεί να σε εκπλήξει με ένα αντίτυπο σε λίγες εβδομάδες. Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα σε αυτήν την ακρίβεια. Ο Παρθένος θα θυμάται κάθε λεπτομέρεια κάθε συνάντησης και δεν θα σε αφήσει να προσποιηθείς ότι δεν έκανες κάποιο λάθος σε κάτι αν πραγματικά το έκανες.

Το κλειδί για να λειτουργήσει ολόκληρη η σχέση είναι να είσαι άμεση και ειλικρινής. Ο κυρίαρχος πλανήτης του έχει να κάνει με την επικοινωνία, οπότε ξέρει πώς να ακούει και μπορεί να εκφράσει εύκολα τις σκέψεις του. Θα σου πει αν έχει πρόβλημα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και θα πρέπει να κάνεις το ίδιο! Η ανοιχτή επικοινωνία δεν είναι ποτέ κακό πράγμα, και με τους Παρθένους, είναι προσδοκία. Επίσης, ανέβασέ τον όποτε και όσο μπορείς. Θα αφιερώσει πολύ χρόνο σε σένα, τη δουλειά σου, την κοινωνική σου ζωή, σχεδόν τα πάντα. Δείξε αντίστοιχα ενδιαφέρον για τα χόμπι του, ρώτησε τη γνώμη του και φρόντισε να τον κάνεις να νιώσει όχι μόνο ότι τον προσέχεις αλλά και ότι τον εκτιμάς. Εάν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα απολαύσεις μια όμορφη σχέση.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Διακοπές πρώτη φορά μαζί – το απόλυτο τεστ της σχέσης σας

Πώς να πάτε, πώς να περάσετε τέλεια και -κυρίως- πώς να γυρίσετε μαζί

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε αγαπάει όντως; 8 απλοί τρόποι για να το διαπιστώσεις

Καλή η αγάπη στα λόγια αλλά είναι πάντα καλύτερο να την συνοδεύουν και οι σωστές πράξεις – δες πώς να είσαι σίγουρη

ΣΧΕΣΕΙΣ

14 ενδείξεις ότι ο πρώην σας εξακολουθεί να έχει εμμονή μαζί σας

Ποια σημάδια δείχνουν ότι είναι ακόμα κολλημένος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 24 Ιουνίου

Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας

ΣΙΝΕΜΑ

Η νέα πρωτότυπη σειρά «Star Wars: Η Ακόλουθος» φέρνει νέο αέρα στο δημοφιλές franchise

Η πρωτότυπη σειρά δράσης από την Lucasfilm είναι τώρα διαθέσιμη, αποκλειστικά στο Disney+.  Γράφει ο Κώστας Λινάρδος

SELF-LOVE

Διαίσθηση: Πώς να μάθεις να ακούς και να εμπιστεύεσαι την καρδιά σου

Ψάξε μέσα σου όλες οι απαντήσεις για τις μεγάλες ανησυχίες σου