Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Όλα όσα θες να ξέρεις για τον άντρα Υδροχόο

Από καλύτερός σου φίλος σε ιδανικός εραστής, ο Υδροχόος ένα αστρολογικό βήμα απόσταση



Εάν βγαίνεις ραντεβού, φλερτάρεις ή απλώς φαντασιώνεσαι έναν άντρα Υδροχόο, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τον αποκωδικοποιήσεις. Αυτοί οι υδροφόροι θεωρούνται μερικές φορές ως απόμακροι μοναχικοί, αλλά πραγματικά εκτιμούν τον χρόνο τους και βαδίζουν στον ρυθμό του δικού τους παλμού.

Ευτυχώς, η αστρολογία μάς επιτρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, μεταξύ άλλων. Και πίστεψέ με όταν λέω, υπάρχουν πολλά περισσότερα σε έναν άντρα Υδροχόο από όσα αρχικά είχες καταλάβει. Έτσι, αν ο άντρας που σε ενδιαφέρει γεννήθηκε μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να προσέξετε.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Γενέθλια: 20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου

Ιδιότητα: Στέρεο/Σταθερό

Στοιχείο: Αέρας

Κυρίαρχος πλανήτης: Κρόνος (παραδοσιακός) και Ουρανός (σύγχρονος)

Λέξεις-κλειδιά: Φιλικός, μοναδικός, διανοούμενος, σύνθετος, παράξενος, ανθρωπιστικός, απόμακρος, έξυπνος, μοναδικός στο είδος του

Εκπροσωπείται από: Ο υδροφόρος

Διάσημοι Υδροχόοι: Darren Criss, Harry Styles, Michael Jordan, The Weeknd, Ashton Kutcher, Taylor Lautner, Joseph Gordon-Levitt, Elijah Wood, Christian Bale, Justin Timberlake, Cristiano Renaldo, Chris Rock, Tom Hiddleston, Ed Sheeran, J-Hope, Gucci Mane, Tom Hiddleston, Evan Peters

 https://www.instagram.com/p/CY8Pf2zs2MZ/

Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα

Ο Υδροχόος τα πάει υπέροχα με τους Διδύμους και τον Ζυγό. Είναι και τα δύο ζώδια του αέρα και μπορούν να συμβαδίζουν με τον πνευματικό ρυθμό του άλλου. Καθώς είναι το ίδιο στοιχείο, «μιλούν την ίδια γλώσσα»—απλώς «καταλαβαίνουν» ο ένας τον άλλον. Ο Δίδυμος ενθαρρύνει τον Υδροχόο να είναι πιο παιχνιδιάρης, ενώ ο Ζυγός αναδεικνύει την κοινωνική πλευρά του Υδροχόου.

Ο Κριός είναι άλλο ένα φοβερό ταίρι για τον Υδροχόο. Ο Υδροχόος είναι ατελείωτα συναρπαστικός για το πάθος του Κριού, οπότε το ενδιαφέρον του ζωδίου της φωτιάς δεν χάνεται ποτέ. Και οι δύο εκτιμούν τη μοναδικότητα και κατανοούν την ανάγκη του άλλου για χώρο. Ομοίως, ο Υδροχόος γοητεύεται από ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, τον Τοξότη. Τόσο ο Τοξότης όσο και ο Υδροχόος είναι έντονα ανεξάρτητοι και αφοσιωμένοι στη μάθηση, αν και ο Τοξότης τείνει να είναι πολύ πιο παρορμητικός από τον ήρεμο, ψύχραιμο και μαζεμένο Υδροχόο.

Ακόμα ένα ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων έχει μια χημεία αντιθέτου-έλξης με τον Υδροχόο - στην πραγματικότητα είναι αντίθετοι στον τροχό του ζωδιακού κύκλου. Ο Λέων ενθαρρύνει τον Υδροχόο να ξεχωρίζει, ενώ ο Υδροχόος διδάσκει στον Λέοντα τη σημασία της κοινότητας.

Και τέλος, ποιος ταιριάζει καλύτερα με τον Υδροχόο από έναν άλλον Υδροχόο; Με το μυαλό τους και τα παράξενα ενδιαφέροντά τους σε συνδυασμό, αυτοί οι δύο δεν θα βαρεθούν ποτέ.

 https://www.instagram.com/p/CY8WxpWou9S/

Τα πιο αταίριαστα ζώδια για έναν Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο, που σημαίνει ότι είναι πιστοί, ανεξάρτητοι και πεισματάρηδες… δεν είναι ακριβώς μια συνταγή για να τα πάτε καλά με τα δύο άλλα διαβόητα πεισματάρα ζώδια, τον Ταύρο και τον Σκορπιό. Απλώς υπάρχει πάρα πολλή σταθερή ενέργεια εδώ! (Ο Λέων είναι επίσης σταθερό ζώδιο, αλλά είναι περισσότερο συμπλήρωμα του Υδροχόου.)

Ωστόσο, το να έχετε ασυμβίβαστα ζώδια του Ήλιου δεν σημαίνει ότι η σχέση σας είναι καταδικασμένη - σημαίνει απλώς ότι ίσως χρειαστεί να βάλετε λίγη δουλειά για να «αποκτήσετε» πραγματικά ο ένας τον άλλον. Και η συμβατότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από το ζώδιο του Ήλιου σας ούτως ή άλλως, οπότε αν τα ζώδια της Σελήνης ή κάποιο άλλο μέρος των γενέθλιων χαρτών σας συνδυάζονται καλά, μπορεί να είστε ένα αστρολογικά ευλογημένο ταίρι ούτως ή άλλως.

Αλλά ακόμα κι αν ο γενέθλιος χάρτης σας είναι γεμάτος από τοποθετήσεις Ταύρου, αν κάνετε μια προσπάθεια να κατανοήσετε το σκεπτικο του Υδροχόου - και το αντίστροφο - μπορείτε επίσης να έχετε μια εξαιρετική σχέση. Άλλωστε, η «αστρολογική ένταση» μπορεί συχνά να οδηγήσει σε «σεξουαλική ένταση», οπότε υπάρχει κάτι που πρέπει να έχεις υπόψη για την «ασυμβατότητα»!

 https://www.instagram.com/p/CY4GOj6PYwk/

Όλα για τον Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι είναι διανοητικός, στοχαστικός, χαρισματικός και ειδικός στην επικοινωνία. Είναι επίσης το ζώδιο που σχετίζεται περισσότερο με τις πλατωνικές σχέσεις και την εκκεντρικότητα, οπότε είναι σαν να βγαίνεις με τον παράξενο καλύτερο φίλο σου! Όλοι έλκονται από τη μοναδική και αντισυμβατική φύση του επειδή κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, της εφεύρεσης και της αναστάτωσης.

Η μη απολογητική του αυτοέκφραση είναι ο λόγος που είναι γνωστό ότι σπάει το status quo συχνά και συνέχεια, κάνοντάς τον ανθρωπιστή του ζωδιακού… και επαναστάτη με αιτία. Αν θέλεις να τα βρεις με έναν αξέχαστο άντρα, ψάξε έναν Υδροχόο! Μπορεί να είναι εντελώς σπασίκλας, αλλά είναι γοητευτικός και πολύπλοκος και έχει ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Είναι ασυνήθιστο να βρεις έναν άντρα Υδροχόο σε εφαρμογές γνωριμιών. Δεδομένου ότι είναι ζώδιο του αέρα, είναι ένα άτομο με πλήθος ανθρώπων και δίνει προτεραιότητα στο να βρίσκει στενές φιλίες αντί για σχέσεις, γι' αυτό πρέπει τον έχετε κεντρίσει πριν μπει ενδεχομένως το ραντεβού στην εξίσωση. Έχει επίγνωση του ότι είναι περίεργος, οπότε του παίρνει λίγο χρόνο για να σας ανοιχτεί, αλλά μόλις το κάνει, θα διαπιστώσετε ότι αξίζει την αναμονή!

https://www.instagram.com/p/CY8V5rYvMqm/

Δίνει επίσης μεγάλη σημασία στην κοινότητά του. Εάν η οικογένειά του ή οι φίλοι του δεν σας συμπαθούν, έχετε μεγάλο πρόβλημα. Μάλιστα, μην εκπλαγείτε αν σας συστήσει στον «κόσμο» του σχετικά νωρίς, γιατί είναι τόσο σημαντικά για εκείνον.

Ως αξιόπιστο σταθερό ζώδιο, αυτός ο τύπος είναι ο βράχος σας και θα μάθετε πώς είναι πάντα σε θέση να είναι δίπλα σας όταν το χρειάζεστε. Θα ακούσει με χαρά τα προβλήματά σας και θα εργαστεί για να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Επειδή μπορεί να αποσπαστεί και να δει τα πράγματα αντικειμενικά, ξέρεις πάντα ότι το κρατά αληθινό. Κλείνοντας, η φυσική του ιδιορρυθμία και η υπέροχη αίσθηση του χιούμορ τα κάνουν όλα καλύτερα, και ακριβώς όπως ένας πραγματικός καλύτερος φίλος, είναι πάντα δίπλα σου σε δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές.

Ως ζώδιο του αέρα, είναι αισιόδοξος και κοινωνικός, αλλά ως σταθερό ζώδιο, είναι μεγάλος λάτρης της χαλάρωσης και της διαμονής σε ένα μέρος όσο περισσότερο μπορεί. Αυτός ο συνδυασμός είναι αντιφατικός, σίγουρα, αλλά έτσι είναι ο Υδροχόος! Ειλικρινά, είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων: Είναι η ζωή του πάρτι όποτε βγαίνει έξω, αλλά είναι επίσης σπιτόγατος. Όσο ήρεμος κι αν είναι τις περισσότερες φορές, είναι παθιασμένος με κάτι που έχει μεγαλύτερη σημασία. Και τον νοιάζει να νοιάζεσαι κι εσύ. Θέλει κάποιον που να μοιράζεται το πάθος του για τη δημιουργία παγκόσμιων αλλαγών που μπορεί επίσης να τον κρατήσει πνευματικά ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CY7IYUuhncX/

Είναι εξαιρετικά έξυπνος, υπερσύγχρονος και προγραμματισμένος με συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Αλλά στο τέλος της ημέρας, μπορεί να είναι ένα τέτοιο ρομπότ! Ο υπερυπολογιστής του εγκεφάλου του είναι η πηγή των καλύτερων χαρακτηριστικών του αλλά και ο λόγος που διανοείται και επεξεργάζεται τα συναισθήματά του αντί να τα εκφράζει. Αποσπάται εύκολα από τα συναισθήματά του, οπότε η σχέση σας θα λείπει όταν πρόκειται για ερωτικές στιγμές. Και μην προσπαθήσετε καν να τον πιέσετε να είναι πιο ρομαντικός ή οικείος - είναι σταθερό ζώδιο με απαράμιλλο πείσμα, οπότε δεν θα κουνηθεί.

Οι άνδρες Υδροχόοι τείνουν επίσης να προκαλούν ταραχή όπου κι αν πάνε. Εξάλλου, κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της αναστάτωσης, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το πόσο πολύ του αρέσει να επιδεικνύεται ο ίδιος. Και οι δύο γνωρίζουν πόσο διαφορετικός είναι και το χτυπάει εύκολα μπροστά σε άλλους για επικύρωση. Μερικές φορές υιοθετεί μια αντίθετη φύση μόνο και μόνο για να είναι διαφορετικός, ειδικά όταν έχει κακή διάθεση. Εσείς λέτε ναι και εκείνος όχι, απλώς για να επισημάνει ότι δεν ακολουθεί το status quo. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες και την ξινή στάση του να μετατρέψουν μια απλή διαφωνία σε πραγματικό καβγά - αυτή η ανεπιθύμητη πτυχή της προσωπικότητάς του σπάνια εμφανίζεται.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα