Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Ιανουαρίου

Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται



ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μην μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να την ψυχραιμία σας, γιατί μόνο η ήρεμη στάση θα μπορέσει να σας βγάλει από κακοτοπιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν με το γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα.

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που αδιαφορούν για εσάς. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.

ΙΧΘΥΣ: Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της