6 πράγματα που συμβαίνουν εντελώς αυθόρμητα μεταξύ των ζευγαριών που είναι πραγματικά ερωτευμένα μεταξύ τους

Οι μικρές χειρονομίες που διατηρούν τη φλόγα ζωντανή σε μια σχέση ώστε αυτή να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχουν μερικές πράξεις που προκύπτουν εντελώς φυσικά όταν ένα ζευγάρι είναι πραγματικά ερωτευμένο και έχει μια δυνατή σχέση. Και είναι αυτές οι χειρονομίες που τελικά κάνουν όλη τη διαφορά, διατηρώντας τη φλόγα ζωντανή και βαθαίνοντας τη σύνδεση και την οικειότητα που νιώθει τελικά το ζευγάρι. Να ποιες είναι αυτές.

Επικοινωνούν στη διάρκεια της ημέρας

Ακόμα και όταν το πρόγραμμά τους είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, φροντίζουν να στείλουν ένα μήνυμα ο ένας στον άλλο για να μάθουν τα νέα της ημέρας, να δείξουν την υποστήριξή τους και να πουν μια γλυκιά κουβέντα.

Αφήνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον

Τα post-it στο ψυγείο ή στον καθρέπτη που βρίσκουν όταν ένας από τους δύο έχει ήδη φύγει από το σπίτι για τη δουλειά κρατούν τον ρομαντισμό στη σχέση και φέρνουν το ζευγάρι πιο κοντά.

Κάνουν κομπλιμέντα

Δείχνουν την εκτίμησή τους, επιβραβεύουν μια ωραία χειρονομία ή σχολιάζουν ακόμα και κάτι μικρό, όπως ένα καινούριο ρούχο ή κούρεμα, μια αλλαγή στην εμφάνιση και άλλα παρόμοια. Αυτός ο χρόνος που παίρνει η επισήμανση αυτή είναι και όλη η διαφορά μεταξύ ενός ζευγαριού που είναι μαζί από συνήθεια και ενός ζευγαριού που ζει τον έρωτα με έντονο τρόπο ακόμη και μετά από καιρό σε μια σχέση.

Είναι γενναιόδωροι και ανιδιοτελείς

Ένα ζευγάρι που πραγματικά είναι ερωτευμένο θα κάνει πράγματα χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα. Από μια αγγαρεία στο σπίτι, μέχρι ένα δωράκι χωρίς προφανή αφορμή.

Μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια μιλούν αβίαστα για τα συναισθήματά τους, χωρίς να πιέζονται για να βγάλουν τις σκέψεις τους προς τα έξω.

Δεν φοβούνται να πουν «ευχαριστώ»

Ακόμα και όταν βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο σε αυτήν, γι’ αυτό και συνεχίζουν να προσπαθούν να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλο. Με μικρές εκπλήξεις, πάρτι για να γιορτάσουν τον άνθρωπό τους, ταξίδια και πολλά ακόμη.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares